Honesty

Tadi aku main quiz kat facebook tu, "One Word That Describe You". Aku pun klik, nak tahu resultnya?


Yeay. Hahaha betul la tu kot, aku ni sangat jujur orangnya which is sangat opposite dengan sifat memendam perasaan, Aku lebih suka bercakap apa yang aku rasa sebab bagi aku kalau asyik pendam je, nanti pedih sorang sorang walhal orang lain tak faham pun apa yang kita rasa. Tak adil lah begitu...

Ikhlas pula? Tak perlu dijelaskan. Hihihi. Kerana setiap perkara aku akan buat dari hati & aku tak akan buat apa apa yang aku tak ada hati padanya. So, walaupun orang pernah kata aku hipokrit ke berpura-pura ke, aku tak kisah. Kerana penilai hati yang sebenar bukan penghukum membabi buta macam manusia, Dia yang maha Esa.

Nah kalau korang nak try, pegi >SINI<
Previous
Next Post »

9 Comments

Click here for Comments
10/19/2016 12:32 AM ×

haha nak try jugak la camni :P

Reply
avatar
10/19/2016 12:36 AM ×

ni web yg by yg guna dlm fb tu kan ? hee..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/19/2016 12:16 PM ×

Mellya : try laa nnt,hhihi,jgn lupa share.

syarfiqa: yup awak, fb pnya quiz ni

chekgu : Hehehe yeay serupa;

Reply
avatar
nurul rasya
admin
10/19/2016 12:26 PM ×

aku dpt tough.

hahahah

Reply
avatar
10/19/2016 2:25 PM ×

Cik Nur dah berabad tak buka FB, bersawang gamaknya

Reply
avatar
Kak Long
admin
10/19/2016 3:31 PM ×

Kan.. Better bagitau apa yg kita rasa dari memendam..
Penat tau pendam perasaan ni.. :(

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/19/2016 4:04 PM ×

@nurul rasya amacam, betul ke idok?hahaha

Cik Nur : Hahaha kita selalu buka, tp jarang post status, share2 je.

Kak long : Tu la, mai tak suka pendam, cakap direct je.

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
10/20/2016 12:07 AM ×

Honest cakap, yang blog awak kemas dan cantik :) Salam perkenalan :)

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon