Kembalikan memori zaman jiwang leleh...


Assalamualaikum, hi...

Aku ada jumpa satu video kat youtube, penyanyi baru, Tajul Arif namanya. Memula aku assume lagu ni mesti sama je macam lagu lagu baru kat radio tu, yang mana penyanyi baru tumbuh seperti cendawan selepas hujan, meriah tapi tak best.

Ceish, sangkaanku meleset sama sekali. Tajul Arif ni penyanyi baru agaknya. Aku tak pernah dengar pun sebelum ni. Lagu Tajul ni dah la macam lagu zaman aku duk cinta monyet dulu, jiwang mendayu gitchewww, suara dia pun superb. Siapa dia ni?

Jap... Sebelum aku jawab, korang dengar dulu lagunya.


          
Amacam? Best kan~!

Tajul Arif ni kata orang adalah adik bongsu kepada Arwahyarham Achik Spin (jangan lupa sedekahkan al-fatihah). Patutlah suaranya pun sedap lunak merdu...

SUMBER
Previous
Next Post »

3 Comments

Click here for Comments
10/18/2016 10:23 PM ×

He..he..he... Boleh layan lah lagu nie

Reply
avatar
Reen Johari
admin
10/18/2016 11:43 PM ×

Nak dengar.. Tapi next time. Data hp sikit.. Heeeee.

Reply
avatar
Kak Long
admin
10/19/2016 4:00 PM ×

Eh, sedap lagu ni..
Mengimbau zaman remaja..
Rasanya lagu zaman cintan cintun kita bakal kembali semula.. Ni suka ni..
Suara pun best.. :>

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon