Tuesday, November 15, 2016

Caj Rawatan Hospital Kerajaan Bermula Disember 2016


Harga wad dan rawatan kelas 1 & 2 meningkat sebanyak 50% manakala harga kelas 3 masih dikekalkan. 

Boleh ambil medical card selepas ni, tak payah fikir kelas apa dah masuk swasta je terus. Aku bukan penjual insurans, cuma pemakai medical card je, hahaha. 
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 25 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

3 comments:

  1. huuuuu ingatkan rumoursss humm semua nak naik ye sekarang ni TT

    ReplyDelete