Menang Giveaway Shade Dough by Hanis Zalikha



Alhamdulillah rezeki bulan November memang Shade Dough by Hanis Zalikha, kemain kebabom tau hadiahnya. 

Dan...

Layak dapat #HairulHanisParfum juga sebab dapat tempat pertama. Betul-betul durian runtuh ni. Syukur. 

Terima kasih kepada Rrai selaku penganjur giveaway ni, dan @loveaa.my_ penaja hadiah giveaway kali ni. Tak sabar rasanya nak bergaya sakan dengan Shade Dough by Hanis Zalikha ni. Nantikan full review dari Mai next time. 

Thank you juga kepada yang mengucapkan good luck haritu, masin mulut korang, hahaha. 

Baca entry Giveaway Mai kat SINI
Baca pengumuman pemenang kat SINI 


Previous
Next Post »

5 Comments

Click here for Comments
11/21/2016 12:17 AM ×

tahniah mai. x sabar nak tngok mai pkaia nnti. sbb warna dia smua lawa2!

Reply
avatar
nhanah huze
admin
11/21/2016 10:56 AM ×

tahniah kak mai !!

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
11/21/2016 11:51 AM ×

thniah maii ! rezeki..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/21/2016 6:53 PM ×

Terima kasih semua, tunggu tau mai post review. hahaha

Reply
avatar
aswaleyla
admin
11/26/2016 12:35 AM ×

waahhh tahniahhhh . syok nya menang shade dough tuu. nak jugak

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon