Borong Buku Jualan Akhir Tahun Karangkraf RM5-10 Sahaja!



Wahhh masa semakin terhad ni, cepatlah order banyak-banyak, bukan selalu Karangkraf nak belanja postage ye tak, hihihi. Syok giler!

Dah start ada yang habis stok dah, mana tidaknya dah harga runtuh kan. So kalau nak tengok senarai buku RM5 (KLIK SINI) dan buku RM10 (KLIK SINI). 

Kalau tak ada online banking jangan risau boleh berurusan dengan mereka melalui whatsapp juga, sangat mesra pelanggan. Boleh hubungi 019-229 7227 pada waktu pejabat untuk urusan pembelian buku. 

So apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang!

Previous
Next Post »

15 Comments

Click here for Comments
Flavnesz
admin
12/29/2016 1:12 AM ×

Menarik nie tapi.. Dah takde masa nak bace novel.. :/

Reply
avatar
12/29/2016 10:44 AM ×

wahhh daebakkk! sales betuii niii. hahaha. rasa nak ushar lah :P

Reply
avatar
12/29/2016 11:14 AM ×

Nak beli jugak la.. =)

Reply
avatar
12/29/2016 11:25 AM ×

jangan lepaskan peluang.

Reply
avatar
Jun Zie
admin
12/29/2016 3:47 PM ×

wowww!! yg kaki tgn mbaca, ni kira pluang keemasan =D untung laa

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/29/2016 4:07 PM ×

Dah musim busy ke razanah? huhuhu bertabahlah...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/29/2016 4:12 PM ×

usharrr jgn tak usharr esok dh tamat KC...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/29/2016 4:13 PM ×

Borongla kak Shikin :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/29/2016 4:13 PM ×

Hihihi bila dah banyak murah rambang mata nak memilih.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/29/2016 4:14 PM ×

Murah kan, best2...

Reply
avatar
12/30/2016 10:28 PM ×

Time-time nie memang best r membeli..
Tambahan ada free postage.. memang berbaloi sangat..

Reply
avatar
1/01/2017 10:14 AM ×

bestnyaaa. murah gila!

Reply
avatar
Unni Anje
admin
1/02/2017 10:03 AM ×

erkkkk geramnya x sempat!!!!rugi2

Reply
avatar
7/15/2017 8:03 PM ×

wow..nak beli jugaaaa

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon