Saturday, March 11, 2017

Giveaway | Blog Giveaway by RII | 1 APRIL 2017

 Blog Giveaway by RII
Klik Untuk Join 

Hadiah 



1st Prize :
1 jam tangan DW ( female version ).
Sebuah buku 'Where The Rocks Splits The Sky oleh Philip Webb'.
Sebuah komik 'Lawak Kampus'.


2nd Prize :
Sebuah buku 'Lukisan Tarbiah oleh Abeben'.
Sebuah komik 'Lawak Kampus'.


3rd Prize :
Sebuah buku 'Them Horrors Be Everywhere oleh Julya Oui'.
Sebuah komik 'Lawak Kampus'.



Tarikh Akhir

1 April 2017


Follow
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 24 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

22 comments:

  1. Goodluck dear,
    Nak join la nnt.

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen mai...

    ReplyDelete
  3. Yeah!!! Hadiah buku..
    Good luck Mai.. Nanti akak joint..

    ReplyDelete
  4. sis nk join jugak nnti.. goodluck MAI

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya.... gud luck tau...

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  6. btw mai unni tag kat sini
    https://unnianje.blogspot.my/2017/03/segmen-bloglist-april-2017.html

    ReplyDelete
  7. Good luck. Menarik sangat hadiah2 ni.. Sempat lagi ke saya join ni

    ReplyDelete
  8. Menarik juga hadiah-hadiahnya. boleh tambah koleksi buku kan. btw, good luck :)

    ReplyDelete
  9. Menarik juga hadiah2 yg ditawarkan tu! Good luck ya mai! 😊

    ReplyDelete
  10. good luck hi datang singgah dan follow dari segmen yang sama...salam kenal
    http://msvelentine.blogspot.my/2017/03/segmen-awak-follow-saya-saya-follow.html

    ReplyDelete
  11. Semoga bertuah dan terpilih.

    ReplyDelete
  12. best nya hadiah ! =D all the best mai !

    ReplyDelete