Latest Posts

Giveaway Busyra Takiyudin: Saya nak Shopping Credit RM1000!!

By May 19, 2017


Sebelum ini Busyra dah ada anjurkan satu giveaway free name card yang masih berlangsung sampai 25 Mei ini, tapi dalam bulan yang sama juga Busyra sekali lagi anjurkan giveaway lumayan yang menawarkan hadiah sehingga RM1000 dan mencari 10 orang pemenang. Serius gempak gila!


Giveaway Busyra Takiyudin: Saya nak Shopping Credit RM1000!!
Klik Untuk Join

Oh ya giveaway kali ini Busyra dapat penaja daripada SG Shop Malaysia. TBH, inilah kali pertama aku tahu pasal laman web online shopping dari China ni. Fuh ketinggalan zaman betul, rugi kot tak tahu awal-awal, murah-murah barangan kat situ. 

Lepas buka laman web tu, jangan kata satu,aku rasa nak borong berjuta-juta barang. Phewww berangan itu percuma, nak beli tu kena intai poket jap. Hahaha. Tapi kalau ada rezeki memang kecil tapak tangan nyirulah saya tadahkan. Cewahh.

Apa yang Aku Nak Beli dalam SGshop?

Giveaway Busyra Takiyudin: Saya nak Shopping Credit RM1000!!
http://www.sgshop.com.my/taobao/tao-bao/searchdetails?tbid=542054681868
Hari pertunangan dah makin dekat, ahahahaha. Mama ajak aku buat sendiri je bunga tangan tu, tapi ya ampunnnnn aku dah berpeluh-peluh dengar statement tu, maklumlah tak kreatif langsung. Tapi tadi ternampak yang ready-made kat SGshop ni, harga pun murah. Problem solved!

Giveaway Busyra Takiyudin: Saya nak Shopping Credit RM1000!!
http://www.sgshop.com.my/taobao/mall/details?tbid=43712841057&cid=50018424&tbnick=%E6%B0%B5%E7%87%95%E7%87%95%E4%B8%B6%E4%B8%B6&cno=0&goodsid=&shopType=5
Hahaha yang ni pun aku rasa macam perlu juga. Sebab besi tangga rumah aku tu dah menyedihkan betul rupanya, hahahaha. Semuanya sebab kami adik beradik yang cat, paham-paham jelah tangan cemerkap, main je lebih masa cat tu. End up hasilnya cat pun tak rata, hampeh betul. 

Giveaway Busyra Takiyudin: Saya nak Shopping Credit RM1000!!
http://www.sgshop.com.my/taobao/mall/details?tbid=525898927866&cid=121458019&tbnick=wuli%E6%96%87%E5%85%B7&cno=343&goodsid=5746
Hahaha motif sangat tau tetiba nak beli pencil case ni. Tapi tengok lah tu ghupenyaaa sangat comel macam mana aku tak tergoda. Hahahah. 


Oh aku rasa aku patut stop sekarang. Kalau tidak entry ni dah tak jadi entry giveaway dah, jadi entry wishlist pulak, hahaha.

Baiklah bagi yang tak tahu lagi pasal giveaway best dari Busyra ni, jangan buang masa lama-lama fikir, join je, mana tahu rezeki. Bak kata pepatah lah, kalau rezeki takkan kemana, cewahh.

Syarat-syarat penyertaan:
1. Buat satu entri dan letak banner yang disediakan
2. Nyatakan satu barang yang korang nak beli dalam SGshop
3. Backlink kan kepada entry >>>INI<<<
4. Tinggalkan link entri di ruangan komen entry tersebut
5. Share entri korang di laman sosial (facebook)






Follow

You Might Also Like

31 Readers ♥

  1. Good luck dear, sis pun akan join in shaa Allah.. 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin, terima kasih sis. Jom kita join ramai-ramai :)

      Delete
  2. Gudluck dear...
    Mrs pip pun akan join lah juga ni...
    Mcm best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Mrs.Pip :D

      All the best ye.

      Delete
  3. Good luck Mai. Semoga ada rezeki Mai ye. Ameen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin-aamiin ya rabbal alamin. Thank youuuu kak Ana <3

      Delete
  4. Comelnya pencil case tu, memang patutla jatuh hati nak beli hihi. Goodluck Mai!

    ReplyDelete
  5. thanks for tag Mai...InsyaAllah nanti Umi join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama Umi, jomlah memeriahkan GA busyra

      Delete
    2. tengah mendraf dalam keadaaan tersenguk2 ni..hehe

      Delete
  6. hahhaha betul jgk tu ..jd entry wishlist..kkk

    good luck mai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tu laa, karut la maizan bila start menulis kan. :P

      Delete
  7. wahhh dah nak brtunang. tahniah yaa.. nak join jugak la giveaway ni. mcm menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tnda dari March haritu lagi, alhamdulillah dah dapat tarikh dah, raya nanti :D ..mehh la join mana tahu rezeki raya.

      Delete
  8. Good luck.. semoga dimurahkan rezeki Mayy :D

    ReplyDelete
  9. Good luck Mai :) Bunga tangan dan hiasan kat tangga tu cantik <3

    ReplyDelete
  10. Goodluck, datang dari giveaway yang sama :)

    http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  11. terima kasih sudi join GA saya. pemenang telah diumumkan.. > http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/pemenang-giveaway-saya-nak-shopping.html

    ReplyDelete