Tuesday, June 13, 2017

OST Hero Seorang Cinderella buat aku jatuh hati





-Lirik Hero Seorang Cinderella OST-

Kau buatku tertanya
Dikali pertama
Bertentangan mata

Ku selalu merindu
Hadirnya bayangmu
Kau cuit hatiku

Hanya kau yang ku mahu
Sayang jangan terburu
Sampai bila harus ku tunggu
Oh sayang ku malu
Baby baby can't you see
You and I are meant to be
Hanya kita berdua

Sayang bukan ku tak mahu
Bertemu dengan mu
Sayang, siapa la aku
Jangan la bimbang
Sayang, kan ku bina istana
Engkau permaisuri ku
Sweet annn lagu ni. Hehehehe tengah happy-happy counting days gini sis nak dengar yang happy-happy je :)

Follow
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 24 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

25 comments:

  1. Me too. Jatuh cinta dgn cerita dan lagu dia. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak tengok drama dia kak, takde astro, hehehe. Tapi lagu ni memang sedap :P

      Delete
    2. Mrs Pip pun suka OST HSC ...
      Mrs Pip pun tiada astro, tapi tengok kat youtube ..
      untuk HSC ni, ramai pula yang upload kat youtube :)

      Delete
    3. Hahaha semangat Mrs Pip tengok kat Youtube :P Best tak? Tapi lagi trending Andainya Takdir kan sekarang?

      Delete
  2. Mrs. A pun follow citer nih! tapi tulah bulan poser ni kadang-kadang tertidur depan tv.

    Ada satu malam tu kononnya tak nak tertidur tengoklah sambil duduk biasa tengok sambil baring. Haish!!! duduk pun boleh tertidur jugak bila tersedar scene dia nikah tu dah habis pun ngeh! ngeh! ngeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..best tak Mrs.A cerita ni? Aduihh scene penting tu boleh terlepas pulak kan. hahaha

      Delete
  3. Wahhhh counting days. hehe. so sweet.

    ReplyDelete
  4. Mama tak tengok cite ni tapi mama tau kalau dah start tengok mesti xleh stop dah sampai akhir

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe saya pun tak tengok drama ni. Rasa nak marathon je sekaligus nanti, hehe.

      Delete
  5. ehhh counting days? wow..teruja Umi nak tunggu entry dlm blog Mai ni.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe, nanti saya update Umi :D

      Delete
  6. semua pakat tengok....kena tengok maraton la nih...byk dah ketinggalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha saya lagilah, tak pernah tengok langsung, hahaha. Layan lagu je :P

      Delete
  7. Drama ini popular juga kan...juga yang saya tahu banyak mengenai drama andainya takdir.

    Walaupun tak ikut pun drama tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hero seorang cinderella popular sebab pelakon, andainya takdir popular sebab jalan cerita, kan.

      Hehehe saya tak ikut both drama pun. cuma baca status2 orang je. terkesan betul nampaknya.

      SALAM RAMADHAN juga :D

      Delete
  8. Salam ramadhan noor maizan

    ReplyDelete
  9. Suka bait bait lirik lagu ni. Huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan... ada la fefeling irwanshah & acha sikit, haha

      Delete
  10. Siqah suka lagu ni!! Eh memang suka semualah yang berkaitan HSC 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes!! Geng. Skrg officially mengumumkan Mai peminat fazura, haha.

      Delete