Latest Posts

Vote 'missobsesi.blogspot.my' di Meteora Site of The Month

By July 16, 2017

Site of The Month | Yezza, haritu aku ada nominated blog sendiri untuk jadi calon Site of The Month di Meteora, muahaha pathetic gila tak? Jika blog aku terpilih sebagai Site of The Month maka akan dipaparkan sepanjang bulan Ogos di website Meteora. 

Site of The Month
Vote?

Ala-ala macam segmen bloglist la, tapi kali ni aku memerlukan sumbangan vote dari korang supaya terpilih. Ada 7 website terpilih termasuk aku untuk sesi August Site of The Month ini, antaranya :

  • Ct Roxalynna NH : Personal Lifestyle Blogger
  • Helloaiman
  • LOVE IS SIMPLE
  • Mayy Jie's Random Thoughts <Undi Sini Tau, Hihiks>
  • Naseha Syahira
  • Sharing to Someone I Love
  • Starlavenderluna's Journal Of Life

Kalau korang rasa aku patut menang sebagai blog favorite korang di Meteora Sites of The Month dan dihati korang, cewahhh, jemputlah sumbangkan vote kepada aku ini.


Vote Your Favorite Blog Here

Vote Here


Follow

You Might Also Like

19 Readers ♥

  1. Ekhm jangan lupa vote akak tau heheh

    ReplyDelete
  2. done vote mai syg. semoga menang ;)

    ReplyDelete
  3. Wahhh ..mcm mana mao join nie hahaha xD

    ReplyDelete
  4. Selamat berjaya ya mis obsesi

    ReplyDelete
  5. Good luck! I put my vote for you xD

    ReplyDelete
  6. Lupa nak cakap haritu nampak tweet teros vote. Lwaknya taw blog HELLO AIMAN je yang lain taktaw so kira jujurla kan vote ai. haha. taktaw pon ada benda niii.

    // Sambil tu jemput join contest saya jugak - just click
    HERE

    ReplyDelete
  7. thank you semua. Nanti saya singgah balas ya

    ReplyDelete
  8. Nak vote semua boleh tak? Semuanya mama suka

    ReplyDelete
  9. wahhh all the best maii !!! xD

    ReplyDelete