Potret Kartun Dari Kak Sofie

Thursday, November 30, 2017

Potret Kartun Dari Kak Sofie

Wow, excited tau dapat potret kartun pertama kali muka sendiri ni, free pulak tu, kekeke. Sebenarnya potret kartun ni adalah hadiah saguhati untuk SEMUA PESERTA Segmen Suai Kenal anjuran Kak Sofie!

Hadiah utamanya masih belum tahu milik siapa. Berdebar gila hati ni dupdapdupdap nak tahu keputusannya, lumayan tauuu semua. Fuhhh moga ada terselit rezeki aku. Aamiin.

Oh kalau korang join tapi takda potret korang lagi, jangan lupa emelkan gambar korang kat kat Sofie terus tau sebab Kak Sofie tak jumpa lah tu gambar korang, hehe. 

Lukisan-lukisan di atas adalah berdasarkan gambar yang saya jumpa kat blog atau laman sosial korang seperti facebook atau instagram. Kepada yang tak ada dalam senarai, jangan risau! hehe. Saya akan lukis potret kartun korang juga. Disebabkan tak jumpa gambar korang kat blog atau laman sosial, jadi saya tangguhkan dulu. Kepada peserta segmen yang tak ada potret kartun, sila emelkan gambar korang untuk saya lukis di alamat emel saya ; ciksofie90@gmail.com . OK!




Meh la kenal-kenal dengan kitorang yang join segmen ni di SINI. Maklumlah tak kenal maka tak cinta, kihkihkih.

Apapun doakan aku berjaya tau! and All the best semua yang join.


Follow

14 comments

  1. Hi Mai.. terima kasih buat entri ni... 1 disember 2017 akak akan umumkan pemenang.. hehe.

    ReplyDelete
  2. menarik semua potret kartun si Sofie buat.

    ReplyDelete
  3. cntiknyaaa mai potret muka maiii.. sukanya tngok versi potret kartun ni..

    ReplyDelete
  4. wah untungnyaaaa....bestnyer dapat potret...tahniah mai menang tempat pertama....

    ReplyDelete
  5. Cantik potret tu . Bukan senang nak dapat potret . Lagi- lagi gambar sendiri kan

    ReplyDelete
  6. kreatif sungguh sofie :) tak sempat nak join segmen tu. btw tahniah Mai :)

    ReplyDelete
  7. omaiiii, hebatnya kak sofie tu berpotret kartunnnn :D

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  8. Memang best ikut segmen ni.. siap ada potret percumaa. yeaah

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Noor Maizan. Design by FCD.