Monday, February 5, 2018

Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG

Seronok tau join giveaway LubukSeni.com

So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.

Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!


Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:


Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 

Follow rerapatt okke!

Follow
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 25 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

14 comments:

  1. Ello noor maizan, no giliran awak >> 19.

    Nanti 29hb ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad!

    Senarai peserta kat:

    http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. good luck Mai...nanti kalau ada kesempatan Umi nk join jugak

    ReplyDelete
  3. ray singgah dr segmen yg sama hehe

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya....

    Jom singgah sini

    Tempah Biskut Semperit> article.

    ReplyDelete
  5. Ayu singgah dari segmen yg sama. goodluck ya ;)

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://caramelmacchiyato.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  7. gud luck
    singgah dr segmen yang sama

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete