Pemenang "Buka Buku Baru" Giveaway

Sunday, August 12, 2018




Tahniah kepada pemilik blog http://www.adianiez.com dengan ucapan beliau  :
kepada Mai,
selamat pengantin baru. moga panjang umur dan berbahagia hingga ke jannah...
alam selepas berkahwin adalah best sgt 😌 . kita ada bestfriend 24 jam, sehidup semati. sedangkan lidah lagikan tergigit, inikan pula husband & wife, Mai. pasti ada selisih fahamnya. tapi, selesaikanlah dgn cara yg baik. cara apa? gunalah cara tersendiri, Mai. hanya kita faham diri kita dan pasangan kita 😌.
akhir sekali, moga Mai dikurniakan anak-anak yg comel, cerdik dan soleh/solehah.

Hehehehe, actually aku nak pilih pemenang pakai cabutan bertuah je haritu tapi my husbabe tak bagi sebab tak best katanya.

Jadi pemilihan pemenang dipilih oleh encik asben berdasarkan ucapan yang dia suka, haha. Ikut hati semua ucapan best-best, terima kasihhhh sangat korang yang join dan bagi ucapan. 

Tapi tuah kepada kak Adianiez kerana terpilih.

TAHNIAH! 

Nanti emailkan detail pada saya ya kak ❤️. Atau whatsapp ke 013-2080366 (klik sini).


Follow

5 comments

  1. tahniah pemenang! selamat pengantin baru mai!

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniah kak aida! anyway enjoy your new chapter mai. suka sangat tengok pasangan merpati sejoli ni

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Noor Maizan. Design by FCD.