Design Hadiah Buat Yang Tersayang dengan Printcious

Design Hadiah Buat Yang Tersayang dengan Printcious | Salam 2019 guys! Diam tak diam dah dekat dua minggu juga kita jejak ke tahun baru kan. So dah masuk tahun baru ni masih ada yang beli hadiah untuk yang tersayang di kedai cenderahati gitu je ke?

Eh tak bosan ke macam tu? Jomlah cuba sesuatu yang lain dari biasa, custom design hadiah untuk mereka yang tersayang! Haaa... Bila custom hadiah ni, tentulah nilainya jadi lebih priceless gituee, lebih-lebih lagi kalau memang kita design dari hati kita sendiri.

Design Hadiah Buat Yang Tersayang dengan Printcious


PILIHAN PRODUK

Ada banyak pilihan produk yang kita boleh design sendiri tau, antaranya :- 

  • T-Shirts
  • Mugs
  • Cushions
  • Phone Cases
  • Ceramic Tiles
  • Photo Rocks
  • Puzzles
  • Mousepads
  • Mini Tees
  • Baby Rompers
  • Coasters
  • Button Badges
  • Caps
  • Canvas
  • Bags
  • Keychains
  • Aprons
  • Lanyards
  • Luggage Tags
  • Magnets
  • Door Hangers
  • T-Shirts
  • T-Shirts


Sebenarnya selain boleh edit sempena anniversary, birthday, atau hadiah untuk yang tersayang. Boleh juga buat untuk diri sendiri kalau jenis suka pakai barangan custom macam aku, hihihi.


CARA DESIGN PRODUK PRINTCIOUS

Cara nak design adalah sangat mudah dan mesra pengguna. Pertama sekali just click pada mana-mana produk yang kita nak beli tu. Contohnya aku nak beli Throw Pillows untuk letak dekat ruang lepak tv so boleh lanyak-lanyak sambil tengok movie dengan husband, hihi.

So aku akan click pada Cushions, dan pilih Throw Pillows (sebab square cushion aku dah ada, beli dari 2012-2013, tak ingat tapi memang zaman diploma dulu dan masih utuh lagi warna pun tak luntur, sumpah tak tipu).

Design Hadiah Buat Yang Tersayang dengan Printcious

Memula fikir nak design full bantal hasil tangan sendiri tapi disebabkan kekangan masa aku pilih je mana-mana design yang siap ada dalam Printcious tu yang berkenan dihati. Not bad la banyak je cute-cute kalau korang nak terus pilih cadangan Printcious, just tukar gambar jelah nanti. So click pada 'Start Designing' tu untuk teruskan proses mengedit.


Tadaaaa zaz ziz zuzz sekelip mata uols dah siap letak gambar, haha. Confirm bantal ni jadi rebutan laki bini nak buat habuan peluk masa tengok tv nanti. Can't wait!

Korang kalau berminat nak juga design hadiah buat yang tersayang dengan Printcious ni, boleh tengok sendiri laman web mereka di Printcious.Com!

PRINTCIOUS GIFTS (M) SDN BHD 1150325-D

Email Order: order@printcious.com
Feedback / Suggestions: feedback@printcious.com

Website

Social Media
Facebook : facebook.com/printcious (you can pm us if any question ^_^)
Instagram : instagram.com/printcious
Twiter : twitter.com/printcious
Youtube : youtube.com/printcious



Follow

Post a Comment

13 Comments

  1. lama tak tempah sini. kualiti dia mmg terbaik

    ReplyDelete
  2. akk pernah order bantal kat printcious..best material dia

    ReplyDelete
  3. Singgah sini :)
    http://mylittlestoryi.blogspot.com/2019/01/jom-beli-novel-ain-maisarah.html

    ReplyDelete
  4. memang best printcious ni.. mcm2 boleh buat. abadikan kenangan terindah.

    ReplyDelete
  5. So cute.. Rabia baru sign up akaun tu. Ingat nak bagi hadiah jugak pada someone.

    ReplyDelete
  6. Kalau nak buat bantal ke mug sweet sweet, boleh la custom dekatsini je kan. Letak muka sendiri pastu letak ayat sweet sweet sikit hehehe.

    ReplyDelete
  7. nice info.

    Jom balas balik blogwalk.

    Aril ade entri baru.

    https://muhammadshahril97.blogspot.com/2019/01/alhamdulillah-im-back.html

    ReplyDelete
  8. Frankly speaking sis jadi addicted bila custom gift dengan apps seperti Printcious ni Mayy.. Cantik dan rasa ada special touch kann..

    ReplyDelete
  9. kite suka guna printcious ni

    ReplyDelete
  10. cantik.. dulu prnh gak guna untuk design romper baby..

    ReplyDelete
  11. wow bestnya boleh personalized hadiah

    ReplyDelete
  12. nice share.. boleh cuba try test,..

    ReplyDelete