Pre-Order Planner Ekslusif 2021 Syabab

Pre-Order Planner Ekslusif 2021 Syabab | Planner Syabab ni memang viral sebab murah, cantik, dan padat, berbaloi dengan harga. Geng planner addict memang kenal sangat lah dengan brand ni kan. Pengguna planner ni pun mesti takkan berpaling tadah dah.. Mai pun pengguna dari tahun 2018 tau!



planner 2021

Tadaaa, inilah design untuk 4 Planner Ekslusif 2021 nanti. Nampak tak apa yang berbeza dari planner terdahulu? Kali ni Syabab keluarkan Planner Ekslusif dengan ciri ring binding pula. 

Wahh memang ekslusif kan, nak menulis pun lebih selesa boleh lipat lipat nanti. 

Semua design lawa sangat, tapi my personal opinion dua kat bawah ni... Cuba check, sama tak taste kita? Haha.



APA CONTENT DLM PLANNER NI?

✅ Vision board
✅ 2021 goals
✅ Time to travel
✅ Time to exercise
✅ Checklist Khatam quran
✅ Yearly reading log
✅ Save 2756 in 52weeks
✅ Qurban saving challenge
✅ Infographic 15+
✅ Blank pages 40+
✅ Challenge every week
✅ Calendar 2021
✅ Calendar Hijri (1442H-1443H)
✅ Malaysia Public & State Holidays
✅ Singapore, Thailand, Brunei.
✅ Indonesia, Philiphines and
✅ Vietnam Public Holiday
✅ Monthly goals
✅ Monthly plan
✅ Weekly & daily plan
✅ Mutabaah amal
✅ Letters to my creator
✅ My quran moment
✅ Set your intention everyday
✅ Gratitude list everyday
✅ Weekly afirmation
✅ Water tracker
✅ Task management
✅ Ramadhan goals
✅ Ramadhan dua list
✅ Ramadhan roadmap
✅ Yearly end relections
✅ Monthly self relection
✅ 2021 Roadmap
✅ 2021 Planning Chart

Memang padat betul kan... Bagi yang tak sempat menghias bullet journal tu, baik beli yang siap dah macam ni...Cantik dan ceria mata memandang.

Ada banyak improvement dari planner sebelum ni, misalnya ruang menulis lebih spacious, design lebih simple tapi padat, lebih banyak info, dan kulit jenis hard cover. 

Nak tengok design dalaman?








"Bila open pre-order untuk Planner Ekslusif 2021 by Syabab ni? Dah tak sabar laaa, OMGGGG!!!" 


Hahaha sabar, sabar, pre-order akan bermula pada 4 September 2021, tapi kalau korang betul-betul nak cepat book dengan Mai tau, nanti open je terus zuppppzappp Mai submit order tu kat HQ. Jangan sampai terlepas peluang sebab hanya 30,000 print je akan dikeluarkan.

Harga RM39.90 sahaja, tidak termasuk pos.

Kalau berminat boleh Whatsapp Mai terus tau ke number 013-2080366 atau ;




Follow

Post a Comment

5 Comments