Sia-sia Bayar Domain Kalau...

Kalau apa?

Kalau malas update blog lah! MasyaAllah, apa nak jadi ni...Domain bayar setiap tahun tanpa gagal, tapi...rupanya aku hanya update 5 artikel saja untuk 2022 ni. 

Rugi...rugi...

Sebenarnya banyak nak cerita, tapi tunggu aku siap kerja hakiki dulu, yang bila entah nak siap, then aku update. 

Idea banyak ni..Banyak...

Contohnya...

  • Review buku
  • Review laptop baru
  • Review sekolah tempat aku mengajar
  • Review restoran best yang aku dah cuba

Haish, banyak lahhh...Sabar ya.. Aku cuba konsisten next year. Doakan lah. Cewahh itu pun ada hati berangan nak publish buku, muahaha.

Sebagai penutup 2022 ni, kalau aku rajin aku update la, tapi buat masa ni aku nak review baby aku la...
Kembar empat.









Ni namanya rezeki tak rancang...tak sempat aku nak sunatkan papanya, dah dapat cucu ye...Takpelah benda dah terlanjur, apa nak buat, kita bela jelah. Hahaha. Dah sayang amat. 

Semoga ketemu lagi...! 

Follow

Post a Comment

9 Comments

  1. Replies
    1. Hahaha makin besar makin menggeramkan...

      Delete
  2. Halah.. halah.. comel sangat nie.. hehehe

    ReplyDelete
  3. comelnya ank2 bulus. leyla punya domain siap kena block dah. sayang nyaa sbb lama dah x bukak. ni baru mula menulis balik. pakai je blogspot dlu takut jdi macam tahun lepas jugak

    ReplyDelete
  4. comel hahhaa. duduk dalam lemari maknya tangkap gambar

    ReplyDelete
  5. Alahaiii comelnya mai. Akak pun ada cumanya 5 dah mati. Tinggal 1 je ni

    ReplyDelete
  6. MasyaAllah comel2 semuanya.. sy ada bela kucing juga tetapi dah mati huhu

    ReplyDelete