Tag tag tag ;)

Hehe, sampai 3 org tag baru den terhegeh hegeh nak jawab tag ni.Tapi kalau taknak ikut syarat bley tak?

Well behaved woman rarely make history :B

ekekeke..boley pakai ke statement tu?lalalala~

Ok tanpa membuang masa aku jawab soalan cik aenn shafiyka ;))

komen jujur tentang blog aenn ?
comel ala ala girlie gitu warna pink lagik.ihik ;)

coklat feveret kamu?
cekelat org kasi sebab free ;) walla~

cita-cita korang time kecik & besar ?
kecik kecik dulu den nak jadi gabenor. bila dah besar cita cita den nak ado cita cita munasabah sikit je.hehehe...*eh ape den jawab nih?

korang belajar mana?
taski abim al hidayah,sk air merah,smk air merah,mrsm merbok , sekarang Uitm kuala pilah.

tabiat buruk time kecik kecik?
suke ponteng sekolah,buat buat demam.mak pun kesian...ihik

suke kawan mcm mana?
suke kawan mcm saya.hehehe. *boleh terima ke jawapan ni?=..=

idola?
abah ;)

movie paling minat?
avatar je. yang len takde mood nak tengok.hehehe

benda paling nak tapi tak dapat?
susu kotak RMT time zaman skola rendah.Teringin sangat nak rasa,kawan kawan yg dapat semua kedekut nak rasa setitik pun tak bagi T___T...*biasa la budak budak

suke korea tak?
jangan kata korea.melayu , omputih, siam, tamil , semua den tak layan.hehehe...bosan lah muvie

happy tak kene tag?
happy sebab at least ade gak org sedar kewujudan den dlm dunia blog ni ;) i love u lah.

Alhamdulillah tamat dengan Aenn.

Sekarang turn jawab soalan Anafadillah pula ;)

blogger laki ke pompuan pilihan saye?
hehehe,ikut mood.Kalau bace blog perempuan feeling dia lain, blog laki feeling dia lain.dua2 den suko.

blog,twitter,fb?
mestilah blog dgn fb,twitter?mcm cakap sorang2 je.hahaha..takde sape layan den dlm tu.

komen blog beliau?
simple but nice ;)

makanan yg tak suka?
makanan sedap yang dah expired....kecewa lah takley sumbat dlm perut dh.huhu

kenangan pahit sbg blogger?
takde org layan bila post entry.

drama korea?
sorry to say, no.hehehe

tempat percutian paling best?
mana mana pun best kalau pergi ngan org tersayang,ye dak?ekekeke

perangai pelik?
saya suka perokok . (ok tahu dah ramai akan hentam sy lepas ni)lalala~

tujuan buat blog?
konon nak dedikasi utk org ter'sayang'. baru buat 2 3 entry dia dh pergi.alahai ~ lantok ler..

filem 2011?
saya bukan penggemar filem..erk..sory syg,hehe

perasaan kena tag?
=)  <--- tgk muka ni lambang ape?hehehe

Ok tamat.

Last but not least.Soalan dari kakak senior aku , kak wani comel ;)

cokelat @ cake ?
kek cekelat..hehehe...

not in good mood?
sleeping . *sebelum tu post status kt fb dlu.haha

family come first??
Absolutely YES. love love love

what kind of present i want?
haha,tak pernah terfikir nak request hadiah dari sesiapa pun ;)

if i loike someone?
buat sesuatu yg tarik perhatian dia lah , ekekekeke...gatal kan?eh tak la,tu namanya USAHA. usaha kan tangga kejayaan. :p

online game?
tak layan pula,hehehe

anime?
pun tak layan . (jakun tak saya?)

food reminds my childhood?
cekelat bola , dengan cekelat dalam pek dendang dgn tora, ice pop , keropok tam tam. banyak lagi.saya kuat makan...lalalala~

where i want to go on vacation?
pantai yang jernih leh nampak ikan ikan tu..kat mane eh dlm malaysia ni?heee~*tak penah pergi pun,sedih dahhhh

feveret song ?
Jamal abdillah feat malique= aku maafkan kamu. (sape leh terjemahkan lagu ni untuk aku?pleaseeee)

feveret day?
HOLIDAY . hehehehe ;)

Mak oi panjangnya entri ade org bace ke?

Jadinya, sesiapa yang telah terlanjur baca segala menda ni, anda ditag jawab soalan aku.

Sayang aku tak?
ok syarat2nya jwb kat ruangan komen entry ni je.

ahahahaha,ok sape rase nak sekeh aku angkat tangan..lalala~dah la ta ikut syarat ,buat syarat sendiri pulak kan..hehehe

sorry tau..ampun..ampun...

Assalamualaikum .


Post a Comment

7 Comments

  1. thanks eiza. sbb eiza jwb segmen kite dapat sayang lebeh.lalala ^___^ kalo ade segmen tag la kite.hahaha

    ReplyDelete
  2. thanks eiza. sbb eiza jwb segmen kite dapat sayang lebeh.lalala ^___^ kalo ade segmen tag la kite.hahaha

    ReplyDelete
  3. alahai,,dah terbaca,,mehnak jawab : sayanglaaaaa :P

    ReplyDelete
  4. fadilah : hehe..welcome awk..sayang you too

    kak wanie: welcome kak

    che lyna : sayang you too.hehehe

    ReplyDelete
  5. err tak tahu la sayang ketak. hihi :p

    ReplyDelete