Friday, June 8, 2012

Semangat yang hilang :(

Wohoooohooo... Diluarnya tenang tapi Tuhan saja tahu :(

Amaran : Ini entry peribadi , tidak berilmiah

Assalamualaikum . 


Mood untuk pulang ke kampus yang terbang 100%. Semangat punah semangat hilang . Entah lah hai kenapa.

Kawan-kawan dah sibuk packing barang. Esok lusa semua pakat nak balik UiTM . Tapi aku takde perasaan nak balik.

Bukan tak happy hidup kat sana , tapi aku pun tak tahu kenapa tiba-tiba aku terus takde semangat nak balik sana. Padahal sebelum nie aku yang nak balik sangat .

Ehhhhh kenapa aku nie.... :(


Dia mesti sedih kalau tahu aku macam nie. 

Tolonglah hati , tolonglah bersemangat balik . Jangan macam nie ........

Errmmmmmmmmm...

Ya Allah :(

Ada tak sesiapa yang hilang semangat macam Mai jugak nie? 

Yelah aku kena balik sana jugak tak kira apapun. Kemon dear ... Semangat sikit ... Senyum senyum ...


Saya pun rindu awak . Jangan sedih ,nanti saya balik sana yea ..... 


Assalamualaikum. 
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 24 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

20 comments:

  1. same like me larr.. malas gilerr >.<

    ReplyDelete
  2. sama dengan akak. sumpah, taknak balik. tak kemas padahal tiket train malam ni :'(

    ReplyDelete
  3. @shedameor selamat berangkat kak sheda :))

    ReplyDelete
  4. cikmai sedih sbb lepas ni bz dah. alololo, nanti boleh jumpa jugak. kn dekat

    ReplyDelete
  5. awat ni? semangat sket. kan ada yg tersayang dok tggu kat sana. :)

    ReplyDelete
  6. lab microb & kuman2 semua tggu mai balik tau. cheer up! ;)

    ReplyDelete
  7. amboy , fall in love plak ye , HAHA , BTw , ika datang blogwalking , eh , jemput join GA ika :)

    http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-syafiqah-screamo.html

    ReplyDelete
  8. same r kita..tetibe je ilang smgt..sampai kluar air mata...ilang smgt trus :(

    ReplyDelete
  9. ala-ala berjiwang plak dia...dah-dah p blik uitm...hehe

    ReplyDelete
  10. perjuangan perlu diteruskan..

    ReplyDelete
  11. hhaahahhaha pandai betui si dia kpunyaaan awk tu mgayat..boleh mnuntut ilmu dgn die nih....dh lama ak tingggal bidang nihhh...hahaha :P

    http://encikcopypaste.blogspot.com/2012/06/serius-awas-jangan-main-klik-sahaja.html

    ReplyDelete
  12. hahahaha pandai betul si dia kpuyaan ko mengayat.boleh mnuntuut ilmu dgn die nih...skill dh tumpul sbb lama tinggalkan bidang nih...hahaha :P

    http://encikcopypaste.blogspot.com/2012/06/serius-awas-jangan-main-klik-sahaja.html

    ReplyDelete
  13. @leakedknowledge hahaha belajar ngan dia... ayat power tuu.,kahkahkah

    ReplyDelete
  14. Dh nak naik sekolah esok ! ! !lalala.. Bestnya ! :D

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

    ReplyDelete
  16. Chayook.. Chayook mai..
    Ku seru semangat ke dalam dirimu.. hehehe

    ReplyDelete