Buat kad raya sendiri :)

Wednesday, August 15, 2012

Assalamualaikum.

Ehhh ehhh dah tak berapa hari lagi dah kita nak beraya . (T__T) selamat tinggal Ramadhan. Semoga ada jodoh bertemu lagi tahun depan.

Macam mana persiapan raya ? Mai ape pun takde. Sehelai pashmina merah je baru beli, bajunye belum beli lagi. Tak tahu nak beli baju apa nak dipadankan dengan pashmina tu. Pergi shopping dengan Encik Yayang , niat hati nak beli yang sedondon tapi takde yang bekenan dihati. Ada yang cantik , tapi kebanyakan fesyen sekarang jarang-jarang kan, Encik Yayang dah warning jangan pakai cenggitu :P

Bosan tak tahu nak buat ape dekat rumah sewa nie , so Mai pun main-main la godek google , terjumpa blog >KLIK SINI< nie :) Ahaaa.. apa lagi, terus buat kad raya sendiri la , hewhewhew.


Selamat hari raya :) Maaf zahir batin ye kalau ada sepanjang kita berblog, sepanjang kunjungan kawan kawan dalam blog Mai nie, ada yang terkecil hati or tersentuh perasaan dengan penulisan dan kata kata Mai . 

Sayang korang :)

18 comments

  1. kosong-kosong juga aku dgn ko mai...salam eidul fitri...mohon ko jangan pelahap sgt mkn bikt dgn kuih raya tu nnt :P

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya jugak ! hehehe.

    ReplyDelete
  3. Cantek Kad Raya tue . Simple .
    Selamat Hari Raya jugak :)

    ReplyDelete
  4. rajinya buat kad raya ye. Selamat hari raya.

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya syang.. :)

    ReplyDelete
  6. Cantiknya ! ! !
    Selamat HAri Raya KAk Mai ! :)

    ReplyDelete
  7. terbalik lak. selalu org beli baju dulu br beli tudung. huhu..

    selamat hari raya mai. maaf zahir & batin. ;)

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya mai. mai datang rumah tahun ni :)

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya cikmai. balik kedah kan.

    ReplyDelete
  10. Cantik design kad raya , print la , bg kt aku:) hahaha .

    ReplyDelete
  11. waa da buat kad raya online..
    selamat hari raya mai!!=D

    ReplyDelete
  12. ehhh puteri kayangan la ^ ^. selamat hari raya maizan :)

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya maaf zahir n batin :)

    ReplyDelete
  14. Selamat hari raya :)
    Tq untuk link kad raya tuh ! hehehe

    ReplyDelete
  15. nak buat,, tapi,, tak reti,, tk habis2 try buat transparent header,, tak pernah jadi,, geram tol :(

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Noor Maizan. Design by FCD.