Wednesday, August 15, 2012

Buat kad raya sendiri :)

Assalamualaikum.

Ehhh ehhh dah tak berapa hari lagi dah kita nak beraya . (T__T) selamat tinggal Ramadhan. Semoga ada jodoh bertemu lagi tahun depan.

Macam mana persiapan raya ? Mai ape pun takde. Sehelai pashmina merah je baru beli, bajunye belum beli lagi. Tak tahu nak beli baju apa nak dipadankan dengan pashmina tu. Pergi shopping dengan Encik Yayang , niat hati nak beli yang sedondon tapi takde yang bekenan dihati. Ada yang cantik , tapi kebanyakan fesyen sekarang jarang-jarang kan, Encik Yayang dah warning jangan pakai cenggitu :P

Bosan tak tahu nak buat ape dekat rumah sewa nie , so Mai pun main-main la godek google , terjumpa blog >KLIK SINI< nie :) Ahaaa.. apa lagi, terus buat kad raya sendiri la , hewhewhew.


Selamat hari raya :) Maaf zahir batin ye kalau ada sepanjang kita berblog, sepanjang kunjungan kawan kawan dalam blog Mai nie, ada yang terkecil hati or tersentuh perasaan dengan penulisan dan kata kata Mai . 

Sayang korang :)
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 25 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

18 comments:

  1. kosong-kosong juga aku dgn ko mai...salam eidul fitri...mohon ko jangan pelahap sgt mkn bikt dgn kuih raya tu nnt :P

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya jugak ! hehehe.

    ReplyDelete
  3. Cantek Kad Raya tue . Simple .
    Selamat Hari Raya jugak :)

    ReplyDelete
  4. rajinya buat kad raya ye. Selamat hari raya.

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya syang.. :)

    ReplyDelete
  6. Cantiknya ! ! !
    Selamat HAri Raya KAk Mai ! :)

    ReplyDelete
  7. terbalik lak. selalu org beli baju dulu br beli tudung. huhu..

    selamat hari raya mai. maaf zahir & batin. ;)

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya mai. mai datang rumah tahun ni :)

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya cikmai. balik kedah kan.

    ReplyDelete
  10. Cantik design kad raya , print la , bg kt aku:) hahaha .

    ReplyDelete
  11. waa da buat kad raya online..
    selamat hari raya mai!!=D

    ReplyDelete
  12. ehhh puteri kayangan la ^ ^. selamat hari raya maizan :)

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya maaf zahir n batin :)

    ReplyDelete
  14. Selamat hari raya :)
    Tq untuk link kad raya tuh ! hehehe

    ReplyDelete
  15. nak buat,, tapi,, tak reti,, tk habis2 try buat transparent header,, tak pernah jadi,, geram tol :(

    ReplyDelete