Buat kad raya sendiri :)

Assalamualaikum.

Ehhh ehhh dah tak berapa hari lagi dah kita nak beraya . (T__T) selamat tinggal Ramadhan. Semoga ada jodoh bertemu lagi tahun depan.

Macam mana persiapan raya ? Mai ape pun takde. Sehelai pashmina merah je baru beli, bajunye belum beli lagi. Tak tahu nak beli baju apa nak dipadankan dengan pashmina tu. Pergi shopping dengan Encik Yayang , niat hati nak beli yang sedondon tapi takde yang bekenan dihati. Ada yang cantik , tapi kebanyakan fesyen sekarang jarang-jarang kan, Encik Yayang dah warning jangan pakai cenggitu :P

Bosan tak tahu nak buat ape dekat rumah sewa nie , so Mai pun main-main la godek google , terjumpa blog >KLIK SINI< nie :) Ahaaa.. apa lagi, terus buat kad raya sendiri la , hewhewhew.


Selamat hari raya :) Maaf zahir batin ye kalau ada sepanjang kita berblog, sepanjang kunjungan kawan kawan dalam blog Mai nie, ada yang terkecil hati or tersentuh perasaan dengan penulisan dan kata kata Mai . 

Sayang korang :)
Previous
Next Post »

18 Comments

Click here for Comments
8/15/2012 1:50 PM ×

kosong-kosong juga aku dgn ko mai...salam eidul fitri...mohon ko jangan pelahap sgt mkn bikt dgn kuih raya tu nnt :P

Reply
avatar
Asmieza As
admin
8/15/2012 2:08 PM ×

selamat hari raya jugak ! hehehe.

Reply
avatar
8/15/2012 2:10 PM ×

Cantek Kad Raya tue . Simple .
Selamat Hari Raya jugak :)

Reply
avatar
Mila Ahmad
admin
8/15/2012 2:31 PM ×

rajinya buat kad raya ye. Selamat hari raya.

Reply
avatar
mrs mell
admin
8/15/2012 2:42 PM ×

selamat hari raya syang.. :)

Reply
avatar
Nurrul
admin
8/15/2012 3:04 PM ×

Cantiknya ! ! !
Selamat HAri Raya KAk Mai ! :)

Reply
avatar
Chic Na
admin
8/15/2012 3:32 PM ×

terbalik lak. selalu org beli baju dulu br beli tudung. huhu..

selamat hari raya mai. maaf zahir & batin. ;)

Reply
avatar
shedameor
admin
8/15/2012 4:44 PM ×

selamat hari raya mai. mai datang rumah tahun ni :)

Reply
avatar
8/15/2012 6:13 PM ×

selamat hari raya cikmai. balik kedah kan.

Reply
avatar
8/15/2012 6:55 PM ×

Cantik design kad raya , print la , bg kt aku:) hahaha .

Reply
avatar
8/15/2012 8:38 PM ×

chomelnya kad raya u...

Reply
avatar
sha_azmi
admin
8/15/2012 10:28 PM ×

waa da buat kad raya online..
selamat hari raya mai!!=D

Reply
avatar
8/15/2012 11:21 PM ×

ehhh puteri kayangan la ^ ^. selamat hari raya maizan :)

Reply
avatar
en. buaya
admin
8/16/2012 11:19 AM ×

nak gak kad raya.. sob3..

Reply
avatar
teha
admin
8/16/2012 1:14 PM ×

selamat ari ryee :)

Reply
avatar
Izara4eva™
admin
8/16/2012 2:16 PM ×

selamat hari raya maaf zahir n batin :)

Reply
avatar
amy mya
admin
8/16/2012 3:40 PM ×

Selamat hari raya :)
Tq untuk link kad raya tuh ! hehehe

Reply
avatar
8/16/2012 5:15 PM ×

nak buat,, tapi,, tak reti,, tk habis2 try buat transparent header,, tak pernah jadi,, geram tol :(

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon