Friday, March 6, 2015

Layan Buasir Otak

Topik Buasir Otak kali ini memang  hot kebaboom. Membincangkan pasal pengertian pseudosains dan sifat orang Melayu (KEBANYAKANNYA) *kang tak mention kebanyakan butthurt semorang* senang-senang je percaya penipuan-penipuan kaki penipu yang mencari sesuap nasik dengan menipu orang yang senang ditipu.AHHH kena buasir otak!

Up to date lah dengan isu semasa yang produk-produk baru kian tumbuh seperti cendawan selepas hujan *bekas A+ Bm SPM* , dekat Fb melambak haaa, dekat insta pun kemain bersaing-saing promosikan produk mereka yang entah ape2 lah tu.

Contohnya : Product stem cell , dari buah .Katanya nak bagi manusia lawa. Stem cell manusia dan stem cell buah? AHHHH  kena buasir otak!

Lepas baca entry , lepak lagi baca komen.

p/s: Sebenarnya tengah bosan, dan letih, dan sedih.


Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 24 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

1 comment:

  1. kat FB ada page Pseudoscience Watch.. kat situ depa bongkar semua benda benda merepek ni semua...

    ReplyDelete