Monday, November 14, 2016

Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 25 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

5 comments:

  1. arr kan..santan tu sllu mak suruh buat..patut trambut ni tebal sgt..menahan nafs tu baru tahun , blh amalkn ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha waktu nenek ada dulu nenek selalu bt santan kat rambut, lepas nenek meninggal, takda dh rawatan tradisional semua, huhuhu T_T

      Delete
  2. busyra nak gemukkan badan sebenarnya. tp busyra selalu salah tips. sbb fevret busyra air limau ais. memang tak naik2 la berat badan. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, dah okay dh tu Busyra mai tgk...

      Delete
  3. Nice sharing.. YG No3 tu nanti nak cuba..
    Anak akak mengalami masalah nie.. huhuhu

    ReplyDelete