Latest Posts

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

By January 20, 2017 ,



Chinese New Year Megasales

Hello readers!

Sempena Chinese New Year yang bakal menjelma ni, Nile.com.my sebuah website shopping online berkolaborasi dengan Lyssa nak bagi angpau bernilai sehingga RM1000 untuk beberapa peserta giveaway ni yang bertuah, woahh banyak tu...

RM300 Duit Raya x 1 pemenang
RM200 Duit Raya x 2 pemenang
RM100 Duit Raya x 3 pemenang

Nak tak kawan-kawan? Hahaha. Kalau nak jomlah join giveaway ni, tapi sebelum tu jom kita tengok dulu apa barangan pilihan Mai.

Product: Woman bag
CNY2017 Sales price: RM29.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 450 units only

Product: Storage Box
CNY2017 Sales price: RM19.90
Date: 19/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only

 Product: Men Jacket
CNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 20/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 233 units only

 Product: Haniya Blouse
CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 units only

 Product: Haniya Blouse
CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 169 units only

Menarik kan? Kalau korang nak shopping online dengan Nile.dot.com silalah klik banner kat atas sekali...dan kalau korang pun teruja nak join giveaway lumayan ni bolehlah tengok syarat mudah di blog Lyssa (KLIK SINI). 

Result dan senarai peserta boleh semak kat SINI.

Cepatlah join sebelum banyak barang best sold out nanti gigit jarilahhh korang, hahaha. Cepat tau join before 26/01/2017 , 11.59 pm.


Follow

You Might Also Like

21 Readers ♥

  1. wah tak sabarnya nak shopping. gudluck mai..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Tiara :D , best kannn...

      Delete
  2. *mai typing error pulak. Sorry

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe , terima kasih kak Kinah :D

      Delete
  3. wow =D wish u luck Mai =D

    ReplyDelete
  4. dah la gaji baru masuk semalam..sengaja suruh shopping kat lazada ngan nile kaw2 ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huihhh shopping sakan naaa, jangan hujung bulan makan nasik bujang ja,hahaha.

      Delete
  5. Saya nak beri tau ni. Ada blogger nama dia pak alresky selelau menghantar iklan ke setiap entry saya. Iklan tu karut, tentang ramalan nombor. Saya pun block email dia.

    Lepas tu, ramai geng blogger saya tak dapat buat komen. Maksud saya komen dia tak sampai kepada saya.

    Saya bimbang dgn saya mem-belock dia, rakan2 yg lain turut ter block. Andainya ada siapa2 yang tidak dapat buat komen entry saya harap watsap kepada saya di 012 411 4355. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya rasa comment saya tiada masalah di sana :D

      Delete
  6. juling mata tgk brg2 murah ni hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha selamat bershopping, bukan selalu anies :P

      Delete
  7. Pergh!! Kalau dapat memang shopping lah Mai..
    All the best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dapat kira rezeki nak bertunang ler kak sha, hehehehe...

      Delete
  8. betsnya mai. gud luck! boleh shopping sakan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi thanks busyra, good luck untuk bush gak. :)

      Delete