Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my



Chinese New Year Megasales

Hello readers!

Sempena Chinese New Year yang bakal menjelma ni, Nile.com.my sebuah website shopping online berkolaborasi dengan Lyssa nak bagi angpau bernilai sehingga RM1000 untuk beberapa peserta giveaway ni yang bertuah, woahh banyak tu...

RM300 Duit Raya x 1 pemenang
RM200 Duit Raya x 2 pemenang
RM100 Duit Raya x 3 pemenang

Nak tak kawan-kawan? Hahaha. Kalau nak jomlah join giveaway ni, tapi sebelum tu jom kita tengok dulu apa barangan pilihan Mai.

Product: Woman bag
CNY2017 Sales price: RM29.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 450 units only

Product: Storage Box
CNY2017 Sales price: RM19.90
Date: 19/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only

 Product: Men Jacket
CNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 20/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 233 units only

 Product: Haniya Blouse
CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 units only

 Product: Haniya Blouse
CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 169 units only

Menarik kan? Kalau korang nak shopping online dengan Nile.dot.com silalah klik banner kat atas sekali...dan kalau korang pun teruja nak join giveaway lumayan ni bolehlah tengok syarat mudah di blog Lyssa (KLIK SINI). 

Result dan senarai peserta boleh semak kat SINI.

Cepatlah join sebelum banyak barang best sold out nanti gigit jarilahhh korang, hahaha. Cepat tau join before 26/01/2017 , 11.59 pm.


Follow
Previous
Next Post »

21 Comments

Click here for Comments
1/20/2017 5:18 AM ×

wah tak sabarnya nak shopping. gudluck mai..hihihi

Reply
avatar
Kin Naz
admin
1/20/2017 9:45 AM ×

Good luck nai

Reply
avatar
Kin Naz
admin
1/20/2017 9:46 AM ×

*mai typing error pulak. Sorry

Reply
avatar
Jun Zie
admin
1/20/2017 10:17 AM ×

wow =D wish u luck Mai =D

Reply
avatar
Nick Nashram
admin
1/20/2017 5:15 PM ×

dah la gaji baru masuk semalam..sengaja suruh shopping kat lazada ngan nile kaw2 ni..hehe

Reply
avatar
1/20/2017 10:49 PM ×

goodluck tau sis :*

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/20/2017 11:03 PM ×

thank you Tiara :D , best kannn...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/20/2017 11:05 PM ×

Hehehe , terima kasih kak Kinah :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/20/2017 11:06 PM ×

Thank you Kak Ju.. :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/20/2017 11:07 PM ×

Huihhh shopping sakan naaa, jangan hujung bulan makan nasik bujang ja,hahaha.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/20/2017 11:37 PM ×

Terima kasih Elsa, hihihi.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/20/2017 11:39 PM ×

Terima kasih WP :D

Reply
avatar
Adam
admin
1/20/2017 11:49 PM ×

Saya nak beri tau ni. Ada blogger nama dia pak alresky selelau menghantar iklan ke setiap entry saya. Iklan tu karut, tentang ramalan nombor. Saya pun block email dia.

Lepas tu, ramai geng blogger saya tak dapat buat komen. Maksud saya komen dia tak sampai kepada saya.

Saya bimbang dgn saya mem-belock dia, rakan2 yg lain turut ter block. Andainya ada siapa2 yang tidak dapat buat komen entry saya harap watsap kepada saya di 012 411 4355. Terima kasih.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/21/2017 12:19 AM ×

Saya rasa comment saya tiada masalah di sana :D

Reply
avatar
dear anies
admin
1/21/2017 12:10 PM ×

juling mata tgk brg2 murah ni hahahah

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/21/2017 3:37 PM ×

Hahahaha selamat bershopping, bukan selalu anies :P

Reply
avatar
1/21/2017 7:39 PM ×

Pergh!! Kalau dapat memang shopping lah Mai..
All the best..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/21/2017 11:13 PM ×

Kalau dapat kira rezeki nak bertunang ler kak sha, hehehehe...

Reply
avatar
1/23/2017 12:53 AM ×

betsnya mai. gud luck! boleh shopping sakan.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/23/2017 11:29 AM ×

Hihihi thanks busyra, good luck untuk bush gak. :)

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon