Sunday, February 19, 2017

Giveaway by FatinDiana

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Hi, selamat hari Ahad.

Buat apa tu hari-hari cuti ni? Meh la aku nak ajak join satu giveaway anjuran Fatin Diana dan ditaja juga oleh Eymasu dan Nazirah. Mereka mencari 7 orang pemenang untuk mendapat hadiah yang super awesome weh, tak tipu. 

By FD



By Eymasu (x3 pemenang)


by Ezyra Clothing


by Cik Chenta



Itulah senarai hadiah untuk giveaway kalini, gempak kan? Kalau ada yang berkenan dihati dalam senarai hadiah ni, silalah rajinkkan diri join giveaway ini mana tahu rezeki korang ke kan.

Okay kalau nak join, pastikan sebelum 10 Mac 2017 jam 10 malam okay. Good luck semua.




Follow
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 24 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

12 comments:

  1. Good luck mai. Comel2 hadiah diaaaa.

    ReplyDelete
  2. ouch cantiknya barang-barang. Good luck awak! :)

    ReplyDelete
  3. hadiah menarik sungguh :) Good luck Mai :)

    ReplyDelete
  4. Beg tu cantik, joggerpant tu best gak kalau dapat.... harap ada rezeki Mai...

    ReplyDelete
  5. hai. singgah dri GA yg sama. :) goodluck

    https://theaaisy.blogspot.my/2017/02/giveaway-by-fatin-diana.html

    ReplyDelete
  6. selamat malam .selamat bergiveaway

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/giveaway-by-fatindiana.html

    ReplyDelete
  7. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari GA yang sama
    Gud luck =)

    ReplyDelete