Promosi Perfecto Snacks Popcorn Buy 1 Free 1

Promosi Perfecto Snacks Popcorn Buy 1 Free 1

7 Eleven memang tak lekang dengan promosi yang best-best kan? Masa menyewa kat Shah Alam dengan kawan-kawan dulu, 7E bawah rumah kitorang je, so kalau ada promosi pukul 12 tengah malam tu dah siap sedia nak turun serbu dah. Hahaha.

So tadi malam aku ke 7E sebab adik aku nak beli topap. Sambil tu biasalah aku cari la jajan sikit untuk anak buah aku, maklumlah rasa bersalah pula dorang nak ikut tadi aku tinggal, kehkehkeh. 

Disebabkan si Dania tu memang hantu popcorn, aku grab lelaju la Perfecto Snacks Popcorn yang perisa caramel untuk dia, kang makin lama makin merapu aku beli cekelat tak berfaedah untuk dia. Hahah biasalah overly attached aunty, walaupun dah 7 tahun syndrome jakun dapat anak buah sulung masih tak hilang ye.


Masa nak bayar tu baru tahu yang dekat 7E sekarang ada promotion Perfecto Snack Popcorn ni buy 1 free 1. Pergghhh seronoklah nak memborong kan, RM5.90 dapat dua pack. Rugi tak borong. Perisa pun boleh campur-campur.

Tapi aku ambil yang caramel je, yang tu je ada feel popcorn wayang. Eh ke aku sorang je rasa macam tu? Hahah. Aku suka popcorn wayang, entahlah kenapa rasa sedap dari popcorn beli kat luar ni.

Apapun promosi ni terhad dari 16 Mei 2017 sampai 21 Mei je tau. Jangan sampai terlepas promosi yang best ni. 


Follow

Previous
Next Post »

16 Comments

Click here for Comments
Shesyira As
admin
5/17/2017 6:30 AM ×

Fav kudap ni.memang mencari yang caramel tu je

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
5/17/2017 8:12 AM ×

Blk kang harusssss serang 7E... suka makan popcorn ni.. best..

Reply
avatar
Kin Naz
admin
5/17/2017 8:53 AM ×

Ni nak terjah 7eleben ni

Reply
avatar
Eeca Shyaa
admin
5/17/2017 9:01 AM ×

Sedap jugak popcorn perfecto niii

Reply
avatar
5/17/2017 10:48 AM ×

Serius eh? Boleh try serbu petang ni. Ada promosi apa lagi Mai hehe

Reply
avatar
E'in
admin
5/17/2017 11:03 AM ×

boleh serbu 7e jap lagi.. e'in nie hantu popcorn.. haha

Reply
avatar
Flavnesz
admin
5/17/2017 8:49 PM ×

Amboi menarik promotion dia..

Reply
avatar
YanaJie
admin
5/18/2017 6:07 AM ×

Jum pi beli lagi satgi ? Gerak aku tau hehe

Reply
avatar
5/18/2017 8:20 AM ×

kena terjah 7e balik kerja nanti..

Reply
avatar
nadhie wueen
admin
5/18/2017 11:54 AM ×

eh macam best je. ni yang rasa nak beli gak ni. sedap pun sedap. hihi

Reply
avatar
dorsett pink
admin
5/18/2017 12:56 PM ×

alaaa.. dah habis dah promo nye. errmm

Reply
avatar
5/19/2017 12:31 AM ×

My favouriteeeeeee!!! Selalu beli dulu lepas balik kelas. Hobi tauu meborong icecream dgn perfecto popcorn ni kt 7E! Caramel sedap, vanilla laaagiiii sedap and wangi, yummss! 😋❤

P/s:- Eyy ehhhhh, dh tukaq kaler hijauuuuu hehehe

Reply
avatar
5/19/2017 12:48 AM ×

makan ni sambil blogwalking pon syok nih.. hee~

Reply
avatar
5/20/2017 10:28 AM ×

arghh. nk laa. busyra tak pernah rasa lg... lupa nk ckp yg blog mai dh berubah warna. hehe.. lembuttt ja warnanya.. comel!

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/20/2017 4:41 PM ×

Hahahaha sempat lagi ni promosi tu...Cepat serbu 7E.

Hehehehe thank youuuuu :D

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
5/22/2017 4:12 PM ×

Sebenarnya kan, Siqah baru tahu kewujudan popcorn ni kat 7E. Gila lambat. Haha. TQ Mai share. Nampak sedap caramel popcorn. So yummy 😋

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon