Giveaway Nurul & Friends | 31 July 2017

Klik Banner Untuk Join :)

Maklumat-Maklumat Penting!


  • Pastikan korang jujur pikul tanggungjawab untuk ikut semua syarat ni ye. Mana tahu rezeki korang boleh menang. Hadiah memang best-best tau :D
  • PEMENANG AKAN DIPILIH MELALUI CABUTAN BERTUAH
  • DUE DATE : 3 JULY 2017 - 31 JULY 2017
Done semua syarat, yeay!


Hadiah-Hadiahnya ~

1. Wang Tunai bernilai RM185
2. Topup bernilai RM40
3. Perfume Dexandra
4. Keychain
5. DIY Planner
6. Lipstik
7. Notebook
8. Review Blog
9. Bloglist
10. Shaker

Nak semua please! Kehkehkeh


Syarat Wajib Komen & Share

Saya telah memilih entri-entri dibawah untuk saya share di laman sosial twitter saya.

  • http://www.syahirahvaliant.com/2017/07/cara-cara-membuat-masker-rambut.html
  • https://ciknurul23.blogspot.my/2017/07/diy-simple-album-photo-guna-fail-je.html
  • http://messarah.blogspot.my/2017/07/lirik-faith-dengarilah-despacito-versi.html#comment-form
  • http://www.siqahiqa.com/2017/07/this-book-loves-you-by-pewdiepie.html

ALL THE BEST SEMUA YANG JOIN. YANG BELUM JOIN CEPATLAHHHHH KAWAN-KAWAN. HIHI

Follow
Previous
Next Post »

18 Comments

Click here for Comments
Nour Adieb
admin
7/12/2017 2:00 AM ×

Bestnya hadah GA ni 😱😍

Reply
avatar
Anisa Anuar
admin
7/12/2017 9:31 AM ×

semoga ada rezeki dgn hadiah2 tu..menarik

Reply
avatar
Noor Azlan
admin
7/12/2017 10:42 AM ×

Good Luck lagi sekali Mai....

Reply
avatar
Nurul Afifah
admin
7/12/2017 2:06 PM ×

All the best Mayy. Sambil tu jemput join contest saya jugak - just click HERE

Reply
avatar
Cik Tie
admin
7/12/2017 4:18 PM ×

gud luck Mai..

Reply
avatar
7/16/2017 8:07 PM ×

Alhamdulillah.. terima kasih sebab join :)

senarai peserta da diupdate ye.. http://www.syahirahvaliant.com/2017/07/senarai-peserta-giveaway-nurul-friends.html

Reply
avatar
7/18/2017 10:06 PM ×

Best of luck, Mai.. Semoga ada rezeki untuk awak.. =)

Reply
avatar
7/23/2017 5:30 AM ×

Good luck..dari GA yang sama..

http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/giveaway-nurul-friends.html

Reply
avatar
7/31/2017 2:51 PM ×

Semoga berjaya!

Singgah dari giveaway sama ;)
http://www.maisarahsidi.com/2017/07/giveaway-nurul-friends.html

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
7/31/2017 7:32 PM ×

Terima kasih semua :)

Reply
avatar
8/06/2017 11:14 AM ×

Assalamualaikum, tahniah kerana awak menjadi salah sorang pemenang giveaway Nurul & Friends, saya adalah sponsor hadiah awak.. Sila berikan detail seperti :

Nama :
No Akaun Bank :
Nama Bank:

Hantarkan kepada saya Shikin Razali melalui whatsapp (019-9884032)

Tahniah sekali lagi dan terima kasih kerana menyokong kami..

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon