Giveaway Nurul & Friends | 31 July 2017

Wednesday, July 12, 2017

Klik Banner Untuk Join :)

Maklumat-Maklumat Penting!


  • Pastikan korang jujur pikul tanggungjawab untuk ikut semua syarat ni ye. Mana tahu rezeki korang boleh menang. Hadiah memang best-best tau :D
  • PEMENANG AKAN DIPILIH MELALUI CABUTAN BERTUAH
  • DUE DATE : 3 JULY 2017 - 31 JULY 2017
Done semua syarat, yeay!


Hadiah-Hadiahnya ~

1. Wang Tunai bernilai RM185
2. Topup bernilai RM40
3. Perfume Dexandra
4. Keychain
5. DIY Planner
6. Lipstik
7. Notebook
8. Review Blog
9. Bloglist
10. Shaker

Nak semua please! Kehkehkeh


Syarat Wajib Komen & Share

Saya telah memilih entri-entri dibawah untuk saya share di laman sosial twitter saya.

  • http://www.syahirahvaliant.com/2017/07/cara-cara-membuat-masker-rambut.html
  • https://ciknurul23.blogspot.my/2017/07/diy-simple-album-photo-guna-fail-je.html
  • http://messarah.blogspot.my/2017/07/lirik-faith-dengarilah-despacito-versi.html#comment-form
  • http://www.siqahiqa.com/2017/07/this-book-loves-you-by-pewdiepie.html

ALL THE BEST SEMUA YANG JOIN. YANG BELUM JOIN CEPATLAHHHHH KAWAN-KAWAN. HIHI

Follow

18 comments

  1. Bestnya hadah GA ni 😱😍

    ReplyDelete
  2. semoga ada rezeki dgn hadiah2 tu..menarik

    ReplyDelete
  3. Good Luck lagi sekali Mai....

    ReplyDelete
  4. All the best Mayy. Sambil tu jemput join contest saya jugak - just click HERE

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. terima kasih sebab join :)

    senarai peserta da diupdate ye.. http://www.syahirahvaliant.com/2017/07/senarai-peserta-giveaway-nurul-friends.html

    ReplyDelete
  6. Best of luck, Mai.. Semoga ada rezeki untuk awak.. =)

    ReplyDelete
  7. Good luck..dari GA yang sama..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/giveaway-nurul-friends.html

    ReplyDelete
  8. Semoga berjaya!

    Singgah dari giveaway sama ;)
    http://www.maisarahsidi.com/2017/07/giveaway-nurul-friends.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, tahniah kerana awak menjadi salah sorang pemenang giveaway Nurul & Friends, saya adalah sponsor hadiah awak.. Sila berikan detail seperti :

    Nama :
    No Akaun Bank :
    Nama Bank:

    Hantarkan kepada saya Shikin Razali melalui whatsapp (019-9884032)

    Tahniah sekali lagi dan terima kasih kerana menyokong kami..

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Noor Maizan. Design by FCD.