Latest Posts

Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky | 22 Julai 2017

By July 11, 2017

Klik Banner Untuk Join

Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky | Of course la saya nak duit raya sebab saya dah tua so duit raya pun dah merosot tahun ni, hahahaha. Muka tak malu :P Ada ai kisah...

Alhamdulillah finally berjaya juga join giveaway yang dah lama dilekat di bookmark sebab kekangan masa. Ni pun curik-curik je join sebab tengah siapkan tempahan mengedit blog. 

Mereka mencari 25 PEMENANG untuk giveaway ni, mana tahu rezeki saya, rezeki anda, atau rezeki kita yang terselit dalam tu kan. So kalau nak tahu ada tak rezeki kita, mehlah join sama-sama. Klik banner di atas sebelum 22 Julai 2017 ni kalau taknak menyesal. Hahah.

Good luck!

Follow

You Might Also Like

19 Readers ♥

  1. Terjah sini dari segmen yg sama . All the best

    ReplyDelete
  2. gud luck Mai
    http://www.opzzpinky.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Umi :D Good luck too Umi!

      Delete
  3. Singgah sini

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  4. hai datang singgah dari GA yang sama
    good luck http://msvelentine.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  5. Best of luck, Mai.. Semoga ada rezeki untuk awak.. =)

    ReplyDelete
  6. Salam terima kasih sebab join, GA dah tamat, jom terjah peserta lain sementara sha pilih pemenang

    http://www.opzzpinky.my/2017/07/peserta-ga-saya-nak-duit-raya-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. :lv :lv
      InsyaAllah nanti saya blogwalking ya!

      Delete
  7. Good luck awak..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck juga awak :D

      Moga ada rezeki kita, kan..

      Delete
  8. bw dari segmen yg sama ^_^ dn follow sini ~
    https://nnizati.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum... good luck.. saya datang daripada GA sama.. jemput2 singgah blog saya jugak ya

    https://cikash.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete