Latest Posts

PLANNER GIVEAWAY BY EECA SHYAA

By August 12, 2017 ,

Klik Untuk Join
PLANNER GIVEAWAY BY EECA SHYAA | Mai mengaku memang Mai bukan seorang organized person, yang memang ada misi visi hidup setiap hari + Mai ni sejenis nyanyuk juga, kahkahkah, blame the hyperthyroid, not me. Jadi untuk overcome masalah ni dan jadi lebih produktif, Mai wajibkan diri berdamping dengan planner untuk plan hari & minggu yang lebih smooth, tanpa tertinggal apa-apa yang penting. 

Planner 2017

Excited hati mak nok tengok Eeca buat giveaway planner. Lawa pulak tuuu. Kalau dapat save la budget Mai untuk planner next year, haha. Harap ada rezeki la, kekekeke.

Tapi kalau rezeki korang, Mai redho jelah. Nak tengok rezeki sapa? Jomlah bersaing cara sihat, haha. Cepat join planner giveaway ni.

KLIK BANNER KAT ATAS TAU, BEFORE 31 OGOS KALAU TAKNAK MENYESAL!

Follow

You Might Also Like

38 Readers ♥

  1. wah cantik planner tu. gudluck mai :)

    ReplyDelete
  2. Hehehe. Good luck mai. Akak pun nak try la

    ReplyDelete
  3. gud luck mai.. mmg cntik planner tu.. <3

    ReplyDelete
  4. Comelnyaaaaaa, noted tepi dulu nanti nak join hehe

    ReplyDelete
  5. Good luck dana selamat bersegmen kak. :D

    ReplyDelete
  6. Best of luck Mai.. Assalamualaikum, tahniah kerana anda merupakan penerima 1 botol serum rambut daripada saya.. Untuk butiran lanjut, jemput baca entri terbaru saya

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/08/top-commentor-julai-ogos-2017.html

    Tahniah sekali lagi...

    Shikin Razali

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya mai.. :) cantik juga planner tu.

    ReplyDelete
  8. Bagus kalau ada planner ni.. senang nak track perancangan. boleh tahu bila masa2 yang terbuang tanpa disedari

    ReplyDelete
  9. Good luck maii!!! samalah syed pun bukan jenis yang organized kahkah.

    ReplyDelete
  10. good luck mai.. In Shaa Allah ada rezeki

    ReplyDelete
  11. Good luck for GA kak Mai. GV rasa pernah komen kat post ni. huhu.

    ReplyDelete
  12. comelnya =) wish u luck mai =D

    ReplyDelete
  13. good luck sis..dari GA yang sama

    jom join
    https://aztieyshana.blogspot.my/2017/08/face-mask-giveaway-by-asyiqin89.html

    ReplyDelete
  14. :lv :lv :lv :lv

    THANK YOUUUU SEMUA YANG WISH. NANTI MAI SINGGAH BALAS YA



    ReplyDelete
  15. Thank your for joining! <3

    ReplyDelete