Saturday, August 12, 2017

Segmen Blogwalking Merdeka by Love is Simple

Segmen Blogwalking Merdeka by Love is Simple | Dah lama juga Mai tak join segmen blogwalking gini, rugi betul, haha. Antara kelebihan join segmen blogwalking :
  1. Merapatkan silaturrahim sesama blogger yang dah kenal
  2. Berkenalan dengan blogger yang belum kenal
  3. Meningkatkan pageview blog
  4. Support member yang join segmen, hahah.
Best kan? 

Jadi sepanjang segmen ini berlangsung sehingga 31 Ogos, jangan lepaskan peluang join. Nanti boleh blogwalking berjemaah sesama kita, haha.

SYARAT PENYERTAAN :

  1. Follow blog http://ape-kinah.blogspot.my/
  2. Follow google+ Kak Kinah
  3. Follow instagram Kak Kinah 
  4. Buat satu entri dan tepekkan banner di atas tu dan backlinkan ke blog Kak Kinah
  5. Kemudian hantar link di petak komen di bawah. DONE!
Hmm syarat pun mudah kemain, rugilah kalau taknak join kan..So untuk join segmen Blogwalking Merdeka by Love is Simple ni, klik saja banner dibawah :)

Klik Untuk Join


Follow
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 24 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

15 comments:

  1. Saya blogwalking setiap hari walaupun tak banyak..

    ReplyDelete
  2. semog aberjaya dan semoga ikatan ukhwah sesama blogger semakin bertambah baik

    ReplyDelete
  3. Menarik ni..
    Let's blogwalk :)

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum dan haii! :D
    Nisha datang blogwalking ke sini ^^ Plus kita dari Segmen yang sama hehe (;
    Jemputlah datang jenguk ke blog Nisha pula yaa! *emoji mata love*

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-by-love-is.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yg sama :)
    https://nnizati.blogspot.my/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Thanks yang singgah sini, nanti Mai singgah balas ya

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum :)

    kinah datang sini. senarai peserta dah update tau. bolehlah mula blogwalking dah

    http://ape-kinah.blogspot.com/2017/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  8. jalan2 dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-by-love-is.html

    ReplyDelete
  9. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  10. salam kenal dan persahabatan saya dari kota tasikmalaya indonesia

    ReplyDelete