Blog Mayy Jie Bertukar Domain

Monday, November 13, 2017



Bismillahirrahmanirrahim, dengan ini aku nak merasmikan domain baru untuk www.missobsesi.blogspot.my yang telah bertukar kepada WWW.NOORMAIZAN.COM. Alhamdulillah, finally dapat juga belanja blog sendiri dengan hasil titik peluh dari blogging sendiri.

Walaupun adsenseku kini merajuk entah ke mana, aku redho jelah sambil cari jalan nak pujuk dia balik, sobs.

Apapun! 

Terima kasih kerana selalu support jatuh naik blog aku ni ye, aku sayang semua readers blog ni 💓



Follow

36 comments

  1. biasalah Mai.... kalau lepas tukar domain, adsense kena review semula...
    tau ni pun pasal blogger Seorang Syed pernah buat entry pasal adsense hilang lepas tukar domain. kalau tak silap dia apply balik ke apa hari tu....

    ReplyDelete
  2. Wahh tahniah! tak pa..adsense tak ada, pasti ada rezeki lain yang dtg..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..insyaAllah nanti adsense akan terpujuk.,

    ReplyDelete
  4. Tahniah maiiii...akhirnyaaaa...akk dulu 2 bulan jgk la adsen x muncul...kena apply balik mai..

    ReplyDelete
  5. Mama dtg jenguk domain baru.. Tahniah mai

    ReplyDelete
  6. wahhhh look great...best nye dpt domain..

    ReplyDelete
  7. Yeahh tahniah mayy.. Dah makin ramai geng blogger ada domain sendiri..

    Terus berkarya kawanku

    ReplyDelete
  8. Tahniah. Nampak lebih matang dan profesional nama domain baru ni.

    ReplyDelete
  9. wahhh tahniah!
    BV entah bila nak tukar domain nie :D

    ReplyDelete
  10. Tahniah mai. Dah bertukar domain. Akak je tertinggal kereta api hehe. Doakan akak pun tukar domain juga ye.

    ReplyDelete
  11. dtg jenguk blog berdomain baru.. hehe. happy blogging mai!

    ReplyDelete
  12. OMG I'm so happy to read this! Congtratulations!!! Looking forward my blog pula xD Entah bila lah xD

    ReplyDelete
  13. Tahniah Mai. Moga terus maju lagi ^__^

    ReplyDelete
  14. tahniah mai.. cantik domain baru.. hehe :)

    ReplyDelete
  15. Tahniah krna sudah memiliki domain sendiri. Pasti lps ni makin gigih berblog! ��

    ReplyDelete
  16. tahniah Mai...semoga terus sukses

    ReplyDelete
  17. Semoga lebih maju ke hadapan lagi May... :)

    ReplyDelete
  18. Tahniah kak Noor Maizan. Terbaik kak. hihi. :D

    ReplyDelete
  19. Tahniah kak Noormaizan. Terbaik lah kak. hihi. :D

    ReplyDelete
  20. Tahniah maiiii... tunggu kak liez yeeee

    ReplyDelete
  21. Bestnyaa. Masing2 pakat tukar domain. Jeles sikit2. Hehe

    ReplyDelete
  22. Dah agak lambat. Tapi still nak ucap tahniah . :)

    ReplyDelete
  23. Ohhhh lama tak muncul tetiba sekarang muncul je bawa rupa baru rupanya ye hahaha. Tahniahhh kipidap :D

    ReplyDelete
  24. Wow!! Tahniah Mai!! Siqah suka kalau guna domain nama sendiri macam Mai pilih ni sebab senang nak ingat. Hihi.

    ReplyDelete
  25. Tahniahh Mai.. Semoga lebih berjaya di masa akan datang dalam berblogging 😘

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Noor Maizan. Design by FCD.