Birthday Giveaway by Mamapipie

Thursday, January 4, 2018

Klik Untuk Join


First of all, happy belated birthday Mama Pipie @ kak Adda. I'm sorry tak tahu macam mana boleh tertinggal ketapi nak wish awal, haha. Semoga bertambah umur, bertambah juga amalan dan kebaikan, aamiin.

Haritu dah menang shawl dari Mamapipie, tapi kali ini tetap nak join jugak, mana tahu masih ada rezeki, hahaha. And Mai pun berbesar hati untuk support memeriahkan birthday giveaway yang Mamapipie anjurkan ni. Semoga terus mendapat sambutan!

Segala syarat sudah dilunaskan, hihi, so soalan Mamapipie adalah entry pilihan dari blog Mamapipie.

To be honest Mai suka entry dari tag 'FOOD' lah dalam blog Mamapipie tu, ahahahhahaks. Sejenis bahagia bila tengok makanan. Nak tengok entry-entry makanan yang best bolehlah klik SINI.

Entry pilihan - http://www.mamapipie.com/2017/11/restoran-sumbs-shah-alam.html

Hadiah yang disediakan adalah 2 hadiah utama serta 3 hadiah saguhati dari mama. Memandangkan mama sedar ramai dikalangan rakan blogger Yang suka membaca maka pemenang hadiah utama akan berpeluang memilih buku/majalah/novel/Al-Quran berharga RM50 terbitan Karangkraf. Korang boleh pilih mana-mana tajuk yang korang suka. Bagi hadiah saguhati pula, mama akan hadiahkan buku juga, insya allah tapi tajuk tak boleh pilih ye. Pemenang akan dipilih melalui encik random.org.


Bestnya kalau dapat Al-quran tu sebab Al-quran Mai baru-baru ni bagi kat adik masuk asrama sebab dia nak yang ada terjemahan sekali. Dalam terpaksa kurelakan jelah walau sayang Alquran tu hahaha.

Eh panjang pulak bebel, so gaiz meh la join giveaway ni beramai-ramai, yang penting, sebelum 25 January 2018 k. 

All the best, moga terselit rezeki kita.

Follow

13 comments

  1. Salam Mayy..
    Semoga ada rezeki Mayy, good luck dear!

    ReplyDelete
  2. terima kasih Mai support GA mama. mana tau ada rezeki niat murni mai kali ni berpeluang menang lagi kan.. mama pun sejenis yg suka food haha tq mai

    ReplyDelete
  3. Moga terselit rezeki Mai👍

    ReplyDelete
  4. singgah dari giveaway yang sama :D goodluck. hihi. http://zaza96.blogspot.my/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  5. goodluck tau. segment dah ditutup so tunggu pemenang je skrg. ray singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Noor Maizan. Design by FCD.