Viral Cara Budak Kolej UiTM Seremban 3 Release Tension

Monday, April 2, 2018


Baru-baru ni kecoh kat twitter pasal cara bonding student lelaki kat kolej kediaman. Haha terhibur teruk kot aku tengok video tu. Tak faham kenapa ada yang 'bitter' sangat tengok cara orang lain release tension, aku syak ada penyakit hati yang serius lah tu.


Comel betul siap ada yang menyahut lagu ni. Lepas viral video ni, macam berjangkit pula ke kolej kolej tempat lain, hahaha. Kalau korang nak tahu, ini lagu Led Zeppelin bertajuk Immigrant song.

Viral Cara Budak Kolej UiTM Seremban 3 Release Tension


Lyric
Ah-ah, ah!
Ah-ah, ah!
We come from the land of the ice and snow
From the midnight sun, where the hot springs flow
The hammer of the gods
W'ell drive our ships to new lands
To fight the horde, and sing and cry
Valhalla, I am coming!
On we sweep with threshing oar
Our only goal will be the western shore
Ah-ah, ah!
Ah-ah, ah!
We come from the land of the ice and snow
From the midnight sun where the hot springs flow
How soft your fields so green
Can whisper tales of gore
Of how we calmed the tides of war
We are your overlords
On we sweep with threshing oar
Our only goal will be the western shore
So now you'd better stop and rebuild all your ruins
For peace and trust can win the day despite of all your losing
Ooh-ooh, ooh-ooh, ooh-ooh
Ooh-ooh, ooh-ooh, ooh-ooh
Ooh-ooh, ooh-ooh, ooh-ooh
Ooh-ooh, ooh-ooh, ooh-ooh
Ooh-ooh, ooh-ooh, ooh-ooh

Gigih tau aku google "Aaaa Aaaa song", sebab tak tau tajuk, kekekeke. Sempoi betul la student lelaki kan, kalau buat kat kolej perempuan sure kena tazkirah ni, hahaha. Orang lain la, bukan aku, aku sempoi, kekeke.


MACAM MANA KORANG RELEASE TENSION DI ASRAMA?


Follow

1 comment

Latest Instagrams

© Noor Maizan. Design by FCD.