Tak Perlu Lagi Shift Malam! Yeay!

Sunday, May 27, 2018


Alhamdulillah, Ramadhan ni doa senang makbul kan, hihiks. Akhirnya doa aku untuk tak dapat shift malam berterusan dah dikabulkan. Boss ambil staff lelaki untuk jaga shift malam sahaja, alhamdulillah! Syukur!!!

Kalau yang tak tahu kenapa aku agak trauma dengan shift malam, boleh baca pengalaman aku disini >>> CABARAN KERJA SHIFT MALAM.

Kalau mengorat saja, try nasib saja tak apalah aku anggap saja gurau-gurau. Tapi kalau tahap menimbulkan rasa tak selesa dan gurauan double meaning memang aku surrender la, seram gilos.

Lelaki pervert ni memang tak boleh bawak main. Macam kes baru-baru ni bila seorang lelaki bernama Azrul ni terang-terangan memalukan YB Izzah dalam satu siaran radio & live. Memang kurang ajar betul lah kan buat macam tu. 

Imam Al-Syafie berkata: “Siapa yang menasihatimu secara sembunyi-sembunyi, maka ia benar-benar menasihatimu. Dan sesiapa yang menasihatimu di khalayak ramai, ia sebenarnya tengah menghinamu."

Bulan Ramadhan ni oii, berhentilah jadi syaitan separuh masa, belajar-belajar jadi manusia. Fuhh. 

Follow

15 comments

  1. Alhamdulillah...lega rasa kan.

    mmg saja nak aibkan orang jer Azrul tu..Nauzubillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..

      Kannnnn dari nada dia pun memang rasa dia call tu aim nak memalukan org je...

      Delete
  2. tahniah mai hehehe tu lah saitan kena ikat dia yang jadi saitan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn rasa nak rejam-rejammm...

      Delete
  3. Betul, berhati hati selalulah..kalau shift malam...
    tahniah tak perlu shift malam lagi, hehe

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Bahaya kerja shift malam.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, tahniah maii.. lega dah

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, good for you :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah doa dimakbulkan :)

    ReplyDelete
  8. yeayy :D heheh memang creepo lah mamat jns camtu. Nak tegur pun xkena tempat and masa, memang psycho

    ReplyDelete
  9. tak perlu shift malam dah.lega la mai..
    JanjiKita

    ReplyDelete
  10. there's Azrul everywhere around us kot. Haha. Great thing la takyah kerja shift malam dah, memang lelaki lebih sesuai kan!

    ReplyDelete
  11. Syukur alhamdulillah, Mai! :)

    Tak suka betul Azrul tu biadap sungguh berkata begitu di live show. Bagaikan tiada rasa hormat bila menyampai secara terbuka kan. aduhai seram dengar.

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, doa Mai dimakbulkan

    ReplyDelete
  13. alhmdulillah. thniahhh maii

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Noor Maizan. Design by FCD.