Mai dah tak buat tempahan edit blog ke?

Mai dah tak buat tempahan edit blog ke? | Hai, hai, hai semua. Dah lama tak update blog ni. Apapun, oleh sebab bulan ni kita dah terpaksa renew domain, marilah update supaya hilang rasa bersalah. Hehehe. 
Actually, bukan sekali...Bukan dua kali...tapi dah banyak kali... (eh macam pernah dengar dialog ni, lol). Dah banyak kali orang tanya-tanya, 

"Mai dah tak buat tempahan edit blog ke?"

Hai, ya ampun. Sedihnnya bila terpaksa jawab tak buat tu. Sebenarnya, passion tu masih ada, cuma dah lama tinggal kan... Coding pun dah tak reti baca dah. Sedih.

Dengan dashboard blogger tetiba jadi baru macam ni, jangankan nak edit, nak post entry pun masih terkial-kial.

Nantilah eh, kita belajar balik edit.

Kalau dah terer balik.
Kita open semula macam dulu... 💓





Follow

Post a Comment

9 Comments

  1. Take your time Mai, akak pun terkial-kial lagi guna dashboard yang baru ni

    ReplyDelete
  2. Mudah2an rajin mengentri kembali.

    ReplyDelete
  3. last blog akak ni tempah dengan mai. tak buat lagi ke..

    ReplyDelete
  4. Sama lah, haritu nak edit sikit je pun dah takut template hilang. Tapi nanti kalau Mai dah reti buat roger2 ea, nak booking untuk template baru pulak hehe

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah Mai boleh, goodluckk

    ReplyDelete
  6. ye betullll dulu expert betul bab-bab edit blog. sejak features dah tukar, terus jadi seram nak sentuh coding haha

    anyway, jom exchange bloglist? hehe

    ReplyDelete
  7. Tue la, akak pun terkial² nak edit semula jurnal akak, ingat nak tukar baju tapi tak jadi disebabkan dah lupa nak edit² nie.. hihi apapun semoga awak terus sukses dalam dunia editing blog, sebab hasil awak nampak awesome sangat².. One day, akak akan mintak bantuan dari awak untuk edit jurnal akak.. hihihi

    ReplyDelete
  8. susah jugak nak main dashboard blog baru ni

    ReplyDelete
  9. singgah sini.. tengah cari juga blogger yg boleh edit blog.

    ReplyDelete