Mai dah tak buat tempahan edit blog ke?

Mai dah tak buat tempahan edit blog ke? | Hai, hai, hai semua. Dah lama tak update blog ni. Apapun, oleh sebab bulan ni kita dah terpaksa renew domain, marilah update supaya hilang rasa bersalah. Hehehe. 
Actually, bukan sekali...Bukan dua kali...tapi dah banyak kali... (eh macam pernah dengar dialog ni, lol). Dah banyak kali orang tanya-tanya, 

"Mai dah tak buat tempahan edit blog ke?"

Hai, ya ampun. Sedihnnya bila terpaksa jawab tak buat tu. Sebenarnya, passion tu masih ada, cuma dah lama tinggal kan... Coding pun dah tak reti baca dah. Sedih.

Dengan dashboard blogger tetiba jadi baru macam ni, jangankan nak edit, nak post entry pun masih terkial-kial.

Nantilah eh, kita belajar balik edit.

Kalau dah terer balik.
Kita open semula macam dulu... 💓





Follow

Post a Comment

0 Comments