Friday, November 11, 2016

Kena fokus!


Berkenaan kerja yang aku cerita dalam entry ini, ermm aku rasa tahap tumpuan aku tak power lagi. Aduhai sebenarnya tak confident dapat habiskan penterjemahan dua chapter dalam masa dua hari.

Aku dah baca tugasan yang diberi semalam untuk dapatkan gambaran keseluruhan mengenai apa yang penulis tu nak sampaikan. Tak apa, selagi masa belum tamat kita jangan menyerah lagi.


Maaf kalau malam ni tak sempat balas kunjungan kalian <3 , Tinggalkan jejak nanti aku singgah.
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 25 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

13 comments:

  1. You can do it Mai. Fighting !!
    Mai, lawanya blog. Seronok BW sini <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe thanks Fii, kalau ada idea menarik tentang pemilihan warna n design share la tauu tauu, mai tak kreatif pun T_T

      Delete
  2. oooo terjemah buku novel yer...
    semoga berjaya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep beneren Ahmad Hasif, hahaha.

      Delete
  3. all the best mai.. don't give up !!! Figthing!! chayok2

    ReplyDelete
  4. Tkpe. Yg penting usaha. Mek try nk komen dekat entry mai yg trbaru tp tk dpt --'

    ReplyDelete
  5. You can di it girl.. go go Mai..

    ReplyDelete