Monday, November 14, 2016

Tutorial | Tukar Cursor Computer / Laptop Comel

Assalamualaikum,

Bosan dengan cursor basic yang membosankan kat PC or laptop korang? Downloadlah set cursor pilihan hati korang kat bawah ni. Klik Gambar Untuk Download.








Caranya:

Klik download dan save pada folder yang korang senang cari nanti, nak letak kat desktop pun sukati lah. Okay. 


Cara nak pasang pada pc/laptop rujuk SINI.
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 25 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

6 comments:

  1. mai Unni ada soalan, cursor laptop dan pc lain ka?? sebab Unni ada letak cursor sendri, tapi hnya klur bila Unni on kat pc, kalau kat lp tak klur pulak..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maksud unni cursor blog ke? kalau cursor blog hanya boleh nampak kalau buka dengan google chrome, tapi yg mai bg kat atas ni cursor utk komputer sendiri..

      Delete
    2. OO KOMPUTER, HIHIHIHI...ty mai :)

      Delete
  2. Singgah jenguk tanya khabar. Semoga sihat selalu. ❤
    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. cantiknya mai smua cursor ni. cursor blog awk pun cantik! :)

    ReplyDelete