Tutorial | Tukar Cursor Computer / Laptop Comel

Assalamualaikum,

Bosan dengan cursor basic yang membosankan kat PC or laptop korang? Downloadlah set cursor pilihan hati korang kat bawah ni. Klik Gambar Untuk Download.








Caranya:

Klik download dan save pada folder yang korang senang cari nanti, nak letak kat desktop pun sukati lah. Okay. 


Cara nak pasang pada pc/laptop rujuk SINI.
Previous
Next Post »

6 Comments

Click here for Comments
Unni Anje
admin
11/14/2016 8:57 PM ×

mai Unni ada soalan, cursor laptop dan pc lain ka?? sebab Unni ada letak cursor sendri, tapi hnya klur bila Unni on kat pc, kalau kat lp tak klur pulak..hihihi

Reply
avatar
11/14/2016 8:59 PM ×

Singgah jenguk tanya khabar. Semoga sihat selalu. ❤
theathra.blogspot.my

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/15/2016 1:04 AM ×

Maksud unni cursor blog ke? kalau cursor blog hanya boleh nampak kalau buka dengan google chrome, tapi yg mai bg kat atas ni cursor utk komputer sendiri..

Reply
avatar
Unni Anje
admin
11/15/2016 11:11 AM ×

OO KOMPUTER, HIHIHIHI...ty mai :)

Reply
avatar
11/15/2016 11:24 PM ×

cantiknya mai smua cursor ni. cursor blog awk pun cantik! :)

Reply
avatar
11/16/2016 3:37 PM ×

Pergh!! Cantik.. cantik..

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon