TEMPAHAN EDIT RESPONSIVE TEMPLATE

Saturday, May 13, 2017


Assalamualaikum!

1) Terima kasih kerana berminat untuk menggunakan servis edit blog dari Mai.

2) Rekaan header hanyalah bertemakan minimalist, tetapi jika mahu ada corak doodle hendaklah sediakan doodle sendiri kerana Mai tidak buat doodle,hihi.

3) Prefer customer cerewet TETAPI sediakan maklumat yang mencukupi termasuk draft untuk saya design. Kalau tak sediakan draft tapi tak cerewet, itu ok, haha.

4) Boleh ubah fikiran template/colour tema hanya dua kali sahaja percuma. Ubah kali ketiga dan seterusnya akan dikenakan RM10.00 setiap kali perubahan.

5) Tempoh masa yang Mai perlu untuk edit adalah 3 hari sekiranya tiada masalah atau perubahan yang diminta.

6) Kerja mengedit akan dimulakan selepas pembayaran dilakukan.

(Update 10 January 2018 - Hanya Pakej 1 sahaja yang ada. Pakej 2 ditutup kerana laman CHKME untuk menyemak SEO tidak dapat dibuka buat masa ini, terima kasih)


PAKEJ 1 - RM 30

  • Header
  • Menubar
  • Sitemap blog
  • Mini Author Sidebar
  • Font (Title Sidebar + Title Post + Post)
  • Scrollbar pada blog archive
  • Scrollbar pada bloglist
  • Scrollbar berwarna
  • Cursor
  • Back to Top
  • Share This Post
  • Gadget Top Commentator (REQUEST)
  • Footer (REQUEST)
  • Other requests
PAKEJ 2 - RM 40



  • Header
  • Menubar
  • Sitemap blog
  • Mini Author Sidebar
  • Font (Title Sidebar + Title Post + Post)
  • Scrollbar pada blog archive
  • Scrollbar pada bloglist
  • Scrollbar berwarna
  • Cursor
  • Back to Top
  • Share This Post
  • Gadget Top Commentator (REQUEST)
  • Footer (REQUEST)
  • SEO
  • Facebook Cover Photo
Jika suka dengan hasil kerja Mai & nak bekerjasama, janganlah segan silu emailkan ke blogmayyjie@gmail.com @ whatsapp [013]2080366.


Follow

46 comments

  1. alaaa baru tau.kalau tak dah boleh book dgn Mai..Umi dh tempah baju baru jugak jadi harap dapat la guna raya nii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru dapat kekuatan nak ambil tempahan Umi, hahaha ni pun takut2 juga ni sebab tak berapa nk kreatif, tapi kalau dapat customer yang memang dah ada plan nak macam mana tu senang sikit. Hahahah

      alhamdulillah dah dapat sorang customer.

      Delete
  2. akhirnya....da lama tunggu hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha thanks sis sudi menempah <3

      Delete
  3. moga di murahkan rezeki mai.. memang suka hasil mai....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Unni sayang <3 <3 <3 aamiin, aamiin...

      Delete
  4. Wah wah kak mai kita dah mulakan langkah secara berkembang giteww hehe tahniahhh. Goodluck tauu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe pelan pelan kayuh... Aamiin, thanks Ira :D

      Delete
  5. yeay maii dah buka edit blog officially ! heheh congrats chaiyo2!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi tu la terumbang ambing sebelum ni. Thank you Sifu <3

      Delete
  6. wahhh mai bukak utk edit template.. chayok2 za..

    ReplyDelete
  7. waw! cantiknya blog yang mayy editt.. hehe teruskan usaha.. semoga murah rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you kak Fyna. Aamiin aamiin.

      Delete
  8. Woahhhh pandaii Mai coding, shaf pandai utk blog sendiri je tak berani nak edit blog org. 👍👍👍 Terus majuu Mai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa2 je Shaf, haha. Kalau dapat customer dah plan rupa template senang, kalau tidak susah juga sebab Mai tak kreatif. Dah lama sebenarnya terfikir, baru berani sekarang.

      Aamiin, thanks Shaf.

      Delete
  9. Waa mai bukak tempahan baju raya oppss hihi. Nnt kalo akk nak tukar bju akak rojer mai ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha baju blog je mampu, kalau baju nak pakai tuuuu baik jangan, jahanam kain, hahahaha.

      Jemputlah roger2 nanti kak Kinah :D

      Delete
  10. Comelnyaaa.. sy nie pun mau juga minta org lain editkan.. cuma kdg tiada kurg kepuasan haha lagipun sy nie jenis cepat boring dgn template blog sendiri hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kalau nak kepuasan memang kena buat sendiri, tapi kalau jenis cepat boring tuuuu , bazir masa je design2 ni, lepastu pakai sekejap terus tukar, hahah.

      Delete
  11. sha baru bercadang nak tukar wajah blog sha, nantia apa apa sha email ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jemputlah Sha, email boleh, whatsapp pun boleh.

      Delete
  12. semoga berjaya mai... cantik2 design tu.. :)

    ReplyDelete
  13. Lawanya.. pandai Mayy buat temlate blog ni kan.. hebat la ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Template memang dah siap Daun, saya cuma hiaskan aje. Terima kasih :D

      Delete
  14. Yeah!! Nanti bolehlah akak minta Mai edit.. Cam nak tukar wajah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh akak... hihihi anytime akak nak contact je mai kat whatsapp :D

      Delete
  15. Wah, tahniah Mai.
    Semoga dapat sambutan.

    ReplyDelete
  16. All the best mai. Nti akk nk tukar akk roger2.heee

    ReplyDelete
  17. Pakcik: Terima kasih pakcik, aamiin...

    Rabia : Macehhhh awak :)

    ReplyDelete
  18. Kak Reen: Terima kasih akak. Jemput2 lah roger, hehehe

    ReplyDelete
  19. sila order bjemaah tukar baju raya blog korg dengan Mai ni. mmg puas hati !! =D

    ReplyDelete
  20. busyra doakan ramai yg tempah dgn maiii. nnti kalau dh bnyk tmpahan jgn lupa belanja busyra teh o ais.. heheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin, aamiin..Teh o ais je? Haha Boleh2 nanti kita ngeteh sama2, hihihi <3

      Delete
  21. Cantik² je hasil tangan mai. Kalau teringin nak tukar boleh la cntck mai ni

    ReplyDelete
  22. mind to visit my blog? http://shahirahsarmy.blogspot.my/ boleh tolong bagi feedback or else yg boleh bantu saya lawakan blog. :)

    ReplyDelete
  23. Cik Tie : Silakan Cik tie hihihi, dialu-alukan.

    Aqilah : alamakkk bab kritik mai pun tak reti.blog awak dah cantik dah tu...

    ReplyDelete
  24. salam dik free ke? ade nak bagi job ni heheh..

    ReplyDelete
  25. waa.. cantik nye !! hee~ nanti kakak dah bosan dengan templet blog kakak, kakak upah awak aje ye..

    ReplyDelete
  26. assalam, masih boleh menempah ke? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam, ya masih boleh menempah awak :D

      Delete
  27. Wahh ..pakej memang betui2 murah ni ..

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Noor Maizan. Design by FCD.