SEGMEN JOM TUKAR2 BLOGLIST DARI EJULZ

Friday, March 9, 2018

Klik Kalau Nak Masuk Bloglist Ejulz

Segmen favorite aku adalah segmen yang boleh beri benefit pada semua, salah satunya macam segmen bloglist lah.

Jadi kali ni aku nak support geng blogger kita, Ejulz, jejaka tampan (cewahhh) yang berasal dari Kuching ni. Sebab utama aku join adalahhhh.......

SEBAB SEMUA YANG JOIN AKAN DIMASUKKAN DALAM BLOGLIST!

Yeahhhhhh ituuu yang kita mahuuuuuuu. HAHAHAHA.

Aku tak sukalah segmen jenis yang join reramai, tapi last2 5 atau 10 blog je yang terpilih guna random org tu, dah la aku ni jarang betul ada ONG , nanti kecewa sengsorang sebab tak dapat masuk bloglist pun walaupun penat2 hingga menitis peluh menaip entry, hehehe over nauu.

Okaylah sebelum menamatkan bebelan malam ini, aku nak ajak korang support blogger Ejulz ni reramai tau. Mehlahhh masuk menerjah bloglist beliau.

TATA~!




Follow

4 comments

  1. terima kasih sudi join.. ejulz masukkan dalam bloglist ejulz jugak k.. :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Noor Maizan. Design by FCD.