Monday, November 21, 2016

Takda mood.



Harini sedih sangat dan takda mood nak menulis entry dengan menjawab cabaran ke hape ke semua takda mood. 

Cuma nak ajak korang yang join SEGMEN EXCHANGE FOLLOWER TWITTER & INSTAGRAM ni untuk tengok tengok senarai peserta yang Mai dah update, jemput-jemputlah follow rakan-rakan kita, baru meriah kan. 


Bagi yang tak join lagi tu jemputlah join ❤
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 25 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

11 comments:

  1. (From my blog)

    Saya setuju dgn kata2, "Kehilangan org tersayang seperti ingatan dari Tuhan yang kita juga akan menemuiNya satu hari nanti."

    ReplyDelete
  2. hee~ cane boleh tak de mood nih ?

    ReplyDelete
  3. Tuesday blues. Jom makan coklat nak bagi ada mood

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedapnyaaa cekelat, nak nak , hihihi.

      Delete
  4. hi mari tengok animasi ucing untuk mencerikan mood (^_^).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi ucing, lama tak nampak, hehehe

      Delete
  5. nape pulak tadakmood...ni mesti sebab cuaca mendung keke..

    ReplyDelete
  6. ala kenapa ni mai.
    btw pasal segmen ni busyra doakan bnyk yg join. busyra tak aktif sngt twitter. kdg ja buka. hehe

    ReplyDelete
  7. Nampaknya mai dah ada mood kan sebab dah post new entri hari ni :D

    ReplyDelete