Wednesday, April 4, 2018

Favorite Photos of Your Best Friend



Lucky - Jason Mraz

Do you hear me,
I'm talking to you
Across the water across the deep blue ocean
Under the open sky, oh my, baby I'm trying

Boy I hear you in my dreams
I feel your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Oh oh oh oh oh oh oh oh

They don't know how long it takes
Waiting for a love like this
Every time we say goodbye
I wish we had one more kiss
I'll wait for you I promise you, I will

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again

Lucky we're in love in every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday

And so I'm sailing through the sea
To an island where we'll meet
You'll hear the music fill the air
I'll put a flower in your hair
Though the breezes through the trees
Move so pretty you're all I see
As the world keeps spinning round
You hold me right here right now

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again

I'm lucky we're in love in every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday
Oh oh oh oh oh oh oh oh
Oh oh oh oh oh oh oh oh

❤️❤️❤️

Kawan yang baik adalah yang selalu ada disaat suka dan duka. Susah dan senang. Tawa dan tangis.

Yang tak pernah terfikir untuk pergi walau setelah diperlihatkan sisi buruk diri.

Yang selalu mengangkat untuk terus naik,selalu menolak untuk terus maju, dan menjadi penyokong setia walau satu dunia menafikan kita.

Aku punya kekurangan. Begitu juga kamu. Terima kasih kerana selalu cuba melengkapi kekuranganku dengan kelebihanmu, dan menghargai kelebihanku ketika aku cuba membantumu.

Disclaimer
 Entry ini adalah sebahagian daripada 30 Challenges in 30 Days. Boleh klik SINI untuk join saya

Follow
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 25 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

5 comments:

  1. mesti rasa kekok best friend tu akan bertukar jadi husband tak lama nanti :P

    ReplyDelete
  2. Best kan ada challenge ^^ Sy selalu ja xtau nak buat entri apa.. pening pening pening...

    ReplyDelete
  3. manis sangat bersemut. hehehe
    ni one of my fav song

    ReplyDelete