Pre-Order Premium Planner 2022 Murah by Syabab Kini Dibuka!

Hello Planner's Lover sekalian, yang tak planner's lover tak hello. Hahaha gurau je. Semua dijemput baca sebab kali ni aku nak share kenapa Premium Planner 2022 ni wajib dimiliki oleh semua orang tahun depan.


Okay, buat pengetahuan semua, sis bukan scammer tau, sis memang pengguna dan penjual planner by Syabab ni setiap tahun, sejak 2018 sehingga sekarang. Boleh baca pengalaman sis di SINI, SINI dan SINI

So dah ready ke nak tempuh 2022. Sedih rasa kan, tahun 2021 ni terasa macam banyak aktiviti terpaksa ditunda dahulu. Ke korang tak rasa sedih? So harapnya next year dapatlah dimanfaatkan to the fullest gituh... Jadi...untuk dapatkan manfaat semaksima mungkin, kita kena plan la kan.

Untuk plan tahun korang, sis suggest....PREMIUM PLANNER 2021 dari SYABAB. Memang gerenti akan puas hati. Tak kisah la korang sejenis hardcore planner atau beginner, memang pilihan terbaik. 

Untuk tahun 2022, Syabab ada keluarkan 3 jenis planner ;

- Premium Planner 2022
- Standard Planner 2022
- Student Planner 2022

Jom kita mula dengan Premium Planner 2022 dulu ye. 

Premium Planner 2022

Terdapat 4 design untuk Premium Planner 2022 ni. Semuanya cantik sangat, tapi hatiku terpaut pada Amber. Hehehe, laju je grab untuk diri sendiri sebelum quota penuh. Quota tahun ni hanya 30,000 unit sahaja tau! So kalau korang pun nak, baca post ni laju-laju lepastu order dengan sis ok, haha.

𝐀𝐏𝐀 π˜π† ππ‘π„πŒπˆπ”πŒ 𝐒𝐆𝐓 𝐃𝐆𝐍 𝐏𝐋𝐀𝐍𝐍𝐄𝐑 𝐍𝐈?

π—₯π—œπ—‘π—š π—•π—œπ—‘π—— - Senang sangat nak buka setiap daripada 304 muka surat walaupon bahagian tengah. Paling best sebab boleh jimat ruang sebab guna ring bind boleh lipat planner ke belakang
.
𝗧𝗔𝗕 & π—¦π—˜π—£π—˜π—₯𝗔𝗧𝗒π—₯ - Ada tab dari bulan January hingga December. Mudah dan cepat nak selak terus ke bulan yg kita nak. Nak review balik aktiviti bulanan pon senang!
.
π— π—œπ—‘π—œπ— π—”π—Ÿπ—œπ—¦π—§ - Design dan warna yg minimalist nampak kemas dan tenang je buat yg melihatnya. Memang seronok nak menatap planner ni setiap hari!
.
π—˜π—Ÿπ—”π—¦π—§π—œπ—– 𝗕𝗔𝗑𝗗 - bukan hanya utk tampak ekslusif , malah utk elakkan planner dari senang terbuka semasa dibawa! 
.
π—Ÿπ—œπ— π—œπ—§π—˜π—— π—˜π——π—œπ—§π—œπ—’π—‘ - Hanya 30,000 unit sahaja available. Bayangkan korang yg ada planner ni adalah 0.93% je dari rakyat Malaysia 32 juta org! SO EXCLUSIVE!

Jika korang beli Premium Planner 2022 ni, banyak free-gift dapat sekali tau... 

Freegift :
✅ Memopad l
✅ Memopad ll
✅ Wall Calendar 2022
✅ Wall Calendar Planning Chart
✅ Random Stiker 
✅ Random Quotes Stiker
✅ Premium Box


Semua item ni bernilai RM30 tapi korang dapat secara PERCUMA je! Sangat BERBALOI!

Apa content dalam planner ni?

Content :
1. Biodata
2. Calendar 2022
3. Calendar Hijri 1443H-1444H
4. Calendar Holidays
5. Letter to my 2022 Self
6. 2022 Planning Chart
7. Vision Board
8. 2022 Goals
9. 2022 Roadmap
10. Reading Tracker
11. Yearly Saving Challenges
12. My Quran Journey
13. Monthly Focus
14. Monthly Task Management
15. Monthly Plan
16. Monthly Habit Tracker
17. Monthly Quotes
18. Monthly Challenges
19. Monthly Routine
20. Daily Plan (vertical)
21. Daily Du'a
22. Daily Highlights
23. Daily Water Tracker
24. Weekly Reflection
25. Reminder Sunnah Every Friday
26. Positive Affirmations Every Page
27. Ramadhan Goals and Roadmap
28. Ramadhan Mutaba'ah Amal
29. Monthly Mutaba'ah Amal
30. Monthly Finance Overview
31. Monthly Expenses Tracker
32. Monthly Reflection
33. Year End Reflection 
34. More than 60 blank pages
35. More than 15 infographic

Percaya tak semua ni harganya hanya RM49.90 sahaja (exc postage). Tapi, jika korang beli sebelum 10 Oktober, ada diskaun tau, cuma perlu bayar RM46.90 sahaja! Best betul kan! 





Standard Planner 




Beza standard planner dari premium yang paling ketara adalah kulit bukunya. Premium Planner 2022 adalah hard-cover, manakala standard planner soft-cover. Namun, kelebihannya adalah lebih banyak design untuk premium planner. 

Terpulang kepada citarasa masing-masing. Jika jenis suka sumbat dan usung merata, mungkin standard menjadi pilihan kerana lebih nipis dan ringan. 

Harganya amat murah dan berpatutan, cuma RM25.00 sahaja. Nak lebih jimat? Order sebelum 10 Oktober untuk dapat harga RM23. Nak tak?

Student Planner 


Student planner amat sesuai dimiliki oleh para pelajar yang suka merancang masa. Kandungannya agak berbeza daripada planner premium dan standard. 

Harga mesra pelajar tau, cuma RM20.00 sahaja. Jika order sebelum 10 Oktober 2021, dapat beli dengan harga RM18 sahaja. 

Ok kesimpulannya :

HARGA JUALAN PRE-ORDER SEMPENA LAUNCHING SAHAJA (2 OKT-9 OKT 2021)
PREMIUM PLANNER : RM 46.90
STANDARD PLANNER : RM 23.00
STUDENT PLANNER : RM 18.00

ADD-ON
Custom Name Vinyl : +RM 10
Gift Card : +RM 2  
Sending love pack (Gift card & Ribbon) : +RM 5

HARGA JUALAN PLANNER 2022 (harga kembali kepada asal selepas 9 OKTOBER 2021)
PREMIUM PLANNER : RM 49.90
STANDARD PLANNER : RM 25.00
STUDENT PLANNER : RM 20.00

**Harga tidak termasuk postage. 

Macam mana nak beli? 

Cara Pembelian Planner 2022

Ada dua cara untuk order Planner 2022 idaman hati korang :

Cara 1 :
Pilih dan bayar di website Aqisbi 

Cara 2 :
Malas nk beli kat website? Whatsapp je, sis boleh uruskan. Whatsapp di SINI 

Support sis dengan share link post ini di mana-mana social media (Facebook & Twitter) & TAG sis! Mana tahu korang terpilih untuk dapat Standard Planner secara PERCUMA!

Suprise giveaway tak? Hihi, tutup penyertaan 10.10.2021. Lepas share dan tag, comment done kat Comment. Bye!


Follow

Post a Comment

11 Comments

  1. Wah. Cantik2 semua planner nya.

    ReplyDelete
  2. Done share & tag dekat Twitter😁

    ReplyDelete
  3. semua cover planner nampak cantik , sampai rambang mata nak pilih mana yang lagi cantik

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Mai, akak done share kat facebook dan jurnal akak...

    https://www.shikinrazali.com/2021/10/pre-order-premium-planner-2022-murah-by.html

    ReplyDelete
  5. IG boleh tak? Hehe Okay jap yek...

    ReplyDelete
  6. ok done beli hiuhiu! Tak sabar nak received barang! :*

    ReplyDelete
  7. Done share kat facebook dan jurnal akak.. πŸ˜‹ baru perasan akak tak bagitau...hahahaha sori.. sori...

    https://www.shikinrazali.com/2021/10/pre-order-premium-planner-2022-murah-by.html?m=1

    ReplyDelete
  8. So in love with new design...

    ReplyDelete