Siapakah yang akan mendapat review penghargaan ?

 photo best commentator 2_zpsv4nxztnl.jpg


Assalamualaikum... Hola~!

Ish tak sabaq nak mengumumkan bahawasanya Mai akan mereview blog pengomen setia missobsesi.blogspot.my . Yeay. Review akan dibuat secara berasingan, maksudnya satu blog satu entry, mengikut turutan dari yang pertama hingga kelima.



Korang bolehlah usha-usha blog mereka sementara menunggu review dari aku, hihihi. Alaa, review la sangat, aku tak pandai complain pun sebenarnya, entahlah apa aku nak merepek nanti, kehkehkeh. Harapnya bernas dan memberi manfaatlah.

Jap!

Kejutan lagi.

Sebenarnya aku terharu tau dengan korang semua yang sudi menjejakkan kaki ke blog aku ni so aku, so ni special promote untuk blog-blog yang juga rajin singgah ke sini dan tinggal komen. Thanks tau uols.

3. BTS
4. Tiara 
5. Mrs. A
7. Mazni


Ya Allah sebenarnya banyak lagi tapi tak terlist pulak. Tapi jangan risau, yang dalam bloglist kat bawah tu, semuanya blog best-best tau. Sama ada blog entry best kebaboom or blogger yang ramah, atau keduanya sekali, ahhh tak kisahlah,it's worth it to follow them. Terutama geng blogger family...hihi...Pergi lah melawat!

And,,,,,, happy blogging korang semua. 
Previous
Next Post »

13 Comments

Click here for Comments
10/26/2016 6:09 AM ×

Eh! Eh! Ada nama kak sha la.. Terharu tau..

Reply
avatar
Reen Johari
admin
10/26/2016 9:01 AM ×

Mai.. Akak first? Macam xpercaya je.. Hihihi slalu blog walking hanya guna hp. Xnampak sidebar mai.. Hihi alhamdulillah. Trme ksh dik.. :)

Reply
avatar
Mila Ahmad
admin
10/26/2016 11:49 AM ×

fuyooo nama blog akak ada lah, rasa semangat balik nak berblog sebab akak tengok skank ramai blogger yang dah tak berapa aktif.

Reply
avatar
10/26/2016 11:50 AM ×

Ada yang dalam list tu cik renex dah follow. :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/26/2016 1:01 PM ×

hihihi mestila ada, akak kan rajin komen :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/26/2016 3:18 PM ×

Percayalaahhhhh (nyanyi lagu ct sikit) :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/26/2016 3:19 PM ×

kan, ramai blogger dulu dh bersara...nasib baik jumpa yg masih aktif ni, barulah tak sunyi..and rasa syok sendiri update..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/26/2016 3:19 PM ×

Bestkan diorang cik Renex..

Reply
avatar
10/26/2016 8:28 PM ×

eh ada nama kite la..thanks mai..hehe

Reply
avatar
10/26/2016 8:36 PM ×

erm.. nama busyra belum tersenarai. hehe. sbb kdg2 ada miss nak komen di setiap entri mai..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/26/2016 9:41 PM ×

hihihi you're welcome :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/26/2016 9:42 PM ×

Alamakk, terlepas pandang ni...hihih tapi busyra tetap dalam bloglist favorite <3

Reply
avatar
10/26/2016 11:27 PM ×

yeay heheh :D ada juga nama cek

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon